Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Στο πλευρό των εργαζομένων

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βριλησσίων σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε την έκδοση δύο ψηφισμάτων κατά της αξιολόγησης και του επανελέγχου μετατροπής των συμβάσεων.  Το πρώτο ψήφισμα ήταν ομόφωνο ενώ για το δεύτερο, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Β. Βήτος δήλωσε παρών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στη νέα μέθοδο αξιολόγησης που προάγει ο Ν.4250/2014, καταγγέλοντας πως «η κυβέρνηση προσπαθεί, με εργαλείο τη συγκριτική «αξιολόγηση», να δημιουργήσει μια νέα δεξαμενή διαθεσίμων καθορίζοντας εκ των προτέρων τα ποσοστά και τις κλίμακες βαθμολόγησης». Επίσης  απαιτεί την απόσυρση της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης και δεσμεύεται πως δεν θα προχωρήσει καμία σχετική διαδικασία.

Αναφορικά με τον επανέλεγχο το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει τη συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ, με τις οποίες διαμαρτύρονται για το δήθεν “επανέλεγχο” των συμβάσεων που προωθεί το ΥΔΜΗΔ βάσει του Ν. 4250/2014, και την άρνησή του να συμπράξει στη μεθόδευση αυτή, «που μόνο στόχο έχει την ανεύρεση υποψηφίων προς απόλυση, ώστε η κυβέρνηση να συμμορφωθεί προς τις μνημονιακές της δεσμεύσεις» όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο σχετικό ψήφισμα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ