Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συγκινημένη η Δέσποινα Θωμαΐδου στην κεντρική προεκλογική ομιλία της στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία πλήθους κόσμου έδωσε υπόσχεση για μια ακόμη 5ετία έργων στη Νέα Ιωνία η Δήμαρχος της πόλης, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Στην κεντρική προεκλογική της ομιλία επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού, η επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής” τόνισε ότι “Η νέα Ιωνία σήμερα στέλνει μοναδικό μήνυμα νίκης με αυτή την μεγαλειώδη συγκέντρωση. Νίκη της πόλης της καρδιάς μας.”

Η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε κατά τα τελευταία 4 χρόνια της διοίκησής της, που όμως όπως σημείωσε κατάφερε να ξεπεράσει “προσπαθώντας για το καλύτερο και υπηρετώντας το καλό των πολιτών. Πάντα με σκληρή δουλειά και με σεβασμό.”, αλλά και την “ψυχική ανάγκη” της να είναι “χρήσιμη, να φέρνω αποτέλεσμα και να είμαι η Δέσποινά σας.”

 

 

 

 

 

Ακόμη ανέφερε ότι “Οι λύσεις δεν βρίσκονται στα γραφεία αλλά στις γειτονιές και εκεί θα βρίσκομαι μαζί σας. Η Κυριακή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα της πόλης μας και τη συνέχεια όλων όσων έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Μια νέα Ιωνία με οικονομική ανάπτυξη και καλύτερη καθημερινότητα χωρίς αποκλεισμούς.”

“Αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα ό,τι αφορά την πόλη για την επόμενη 5ετια. Αντίπαλοι μου θα είναι η ανευθυνότητα το γκρίζο και ο λαϊκισμός.”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Δήμαρχος έκανε έναν σύντομο απολογισμό των έργων της με ιδιαίτερη μνεία στα σχολεία, τις αθλητικές υποδομές, τις παιδικές χαρές και τη μείωση 10% στα δημοτικά τέλη, ενώ στα επερχόμενα έργα μεταξύ άλλων προανήγγειλε ένα νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων στη πόλη.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ