Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Αγ. Γεωργίου 40), τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, και ώρα 19.00, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δένδρου επί της οδού Αριστοτέλους 42.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δένδρου επί της οδού Δωδεκανήσου 31.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δένδρου επί της οδού Ραμνούντος 86.
 
4. Χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί του πεζόδρομου της Παλαιών Πατρών Γερμανού για το έτος 2014 της  ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ Κ.-ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ι. Ο.Ε..

5. Χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί του πεζόδρομού της Μεσολογγίου έμπροσθεν της Πλατείας Σημηριώτη για το έτος 2014 της ΚΛΕΚΩ Ι.Κ.Ε-EL BARIO ( εξ αναβολής ).

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της κατατεθείσας επιστολής της κ. Αικατερίνης Τσουκαλά, που αφορά την υδροδότηση τμήματος χώρου πρασίνου εκτός ορίων του Δήμου Νέας Ιωνίας με μέσα του Δήμου Νέας Ιωνίας.
 
7. 6η αναμόρφωση του δημοτικού προϋπολογισμού οικ. Έτους 2014.
 
8. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης για Εκδηλώσεις των Κ.Α.Π.Η. λόγω της Παγκόσμιας ημέρας Ηλικιωμένων.  

9. Αποδοχή ένταξης της πράξης με τίτλο « Διαδικτυακή πύλη ανάπτυξης επιχειρηματικότητας / απασχόλησης Δήμου Νέας Ιωνίας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ¨Αττική¨».

10. Συμμετοχή στην θεματική Περιοχή «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» του Προγράμματος ΧΜ ΕΟΧ 2009-2014 ( Χρηματοδοτικός Μηχανισμός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου).
 
11. Έγκριση απολογισμού Κοινωνικού Παντοπωλείου για τα έτη 2011-2012-2013.

12. Καθορισμός ειδικότητας ΠΕ Ιατρού που θα απασχοληθεί με σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών του τμήματος Κοινωνικών Πολιτικών για την Τρίτη Ηλικία της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας.

13. Ανάκληση της υπ΄ αριθμ. 133/2014 πράξης Δημοτικού Συμβουλίου στο σκέλος που αφορά στην έγκριση εξαίρεσης από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας, στην απασχόληση κατά τις Κυριακές και τις Αργίες και  στη νυχτερινή απασχόληση μέρους του προσωπικού της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας για την υλοποίηση του προγράμματος εκδρομών των ηλικιωμένων και λήψη νέας απόφασης.

14. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου « Συντήρηση ασφαλτοταπήτων Δημοτικών οδών 2013-2014».

15. Καταστροφή – ανακύκλωση 160 κάδων απορριμμάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ