Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την Κοινωνική Κουζίνα στο Ίλιον

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε μείζον θέμα έχει αναδείξει την λειτουργία της Κοινωνικής Κουζίνας στο Δήμο Ιλίου η δημοτική Κίνηση Αριστερό Σχήμα Ιλίου, καθώς ο επικεφαλής της, κ. Πάνος Κουτσιανάς επανήλθε στο θέμα με νέα δήλωση, στην οποία τόνισε: «130.000 κάτοικοι γνωρίζουν μέσω διαφήμισης την ύπαρξη κοινωνικής κουζίνας με πώληση χαμηλού κόστους. Δεν γνωρίζουν όμως ότι ούτε κοινωνική, ούτε σπιτική αλλά ούτε και του Δήμου είναι.
Αντί να δημιουργήσει με ιδίους πόρους και με τις υπήρεσίες του Δήμου μια κοινωνική κουζίνα πουλώντας φαγητό χαμηλού κόστους στους συμπολίτες μας, εκχώρησε  με διαγωνισμό που μοιάζει φωτογραφικός, το δικαίωμα πώλησης και εκμετάλλευσης σε ανώνυμη εταιρεία που έχει πάρει εργολαβία όλους τους Δήμους. Και μάλιστα με τρόπο που αφήνει οσμή σκανδάλου ή πλήρης άγνοιας για όσα ΔΕΝ αναγράφονται στο συμφωνητικό.
Μετά από συνεχόμενες ερωτήσεις αλλά και επίδοσης, στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, αποδεικτικά στοιχεία μη ορθής έκδοσης παραστατικών, αλλά και πώλησης προϊόντων που δεν προβλέπονται στο συμφωνητικό η Δημοτική Αρχή θορυβήθηκε…».  

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ