Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Σύνθημα ανατροπής έδωσε ο Δημήτρης Στεργίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Αττικής και Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, προσκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης τους Δημάρχους Αττικής στο Κολυμβητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, για ένα ποτό και αυτοδιοικητική συζήτηση εν όψη των εκλογών στην ΠΕΔΑ. Βασικό σύνθημα και στόχος της συζήτησης, όπως τα έθεσε και ο Δήμαρχος, ήταν η «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση σήμερα με την «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής» στην ΠΕΔΑ για μια Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση με ρόλο συνεργάτη και όχι επαίτη”.
 
Στην ομιλία του ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Δημήτρης Στεργίου επεσήμανε: “…Ο Συνδυασμός μας «ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ» συστάθηκε με στελέχη από εμάς που έχουν ιδρώσει στους καθημερινούς αγώνες για το καλύτερο αύριο των πόλεών τους. Εδώ έχουν θέση οι άξιοι, οι καθαροί, οι τίμιοι, οι εργατικοί, οι αυτοδιοικητικοί που δεν δέχονται ένα σύστημα να τους εμφανίζει ως το μαύρο πρόβατο της κακοδιαχείρισης, της αδιαφάνειας και της προχειρότητας.
Σήμερα, έχοντας πιάσει το αυτοδιοικητικό μας τέλμα, επιχειρούμε μαζί, ενωμένοι, άλμα προς τα εμπρός, διεκδικώντας ισότιμη συνεργασία με όλους, χωρίς κομματικά καπελώματα, ίντριγκες, διαπλοκές, με στόχο να στηρίξουμε την αυτοτέλειά μας, τον αυτοδιοικητικό θεσμό, την αξιοπρέπειά μας, ηθική και υλική και το κυρίαρχο δικαίωμά μας να σχεδιάζουμε, να οργανώνουμε και να υλοποιούμε τη Στρατηγική για το καλό των πόλεών μας και της Πατρίδας μας, μέσα σ’ένα Κράτος που θα σέβεται την αυτοτέλειά μας…”
Στη δυναμική αυτή συνάντηση πολλών στελεχών και φίλων της μεγάλης αυτοδιοικητικής οικογένειας, παρευρέθησαν Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι των περισσοτέρων Δήμων της Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Συναντήσεις του Δημάρχου Πεντέλης με Υπουργούς

Τι συζήτησε ο Δημήτρης Στεργίου με δημάρχους της Δυτικής Αττικης

Συμμαχία Πατούλη και Στεργίου

Επαφές Στεργίου με Δημάρχους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ