Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Τι ζητάει ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος για τη δημοτική συγκοινωνία στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις


Η απόφαση του Δήμου να περικόψει δραστικά τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στo Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ . Για το λόγο αυτό η παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης –Λυκόβρυσης, έφερε το θέμα στη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  και ζήτησε να γίνει συζήτηση αναλυτικά ώστε να ενημερωθούν όλοι για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης, στη θητεία του οποία νομιμοποιήθηκε η δημοτική συγκοινωνία (2007) και αγοράστηκαν τα δυο υπερσύχρονα λεωφορεία (2010), ανέφερε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης θα έπρεπε να επεκτείνεται, αντί να συρρικνώνεται, η δημοτική συγκοινωνία. «Ακούσαμε από το δήμο ότι αιτία είναι το πλαφόν στα καύσιμα. Μα ο νόμος είναι από του 1982. Πώς λειτουργούσε επί 20 χρόνια η δημοτική συγκοινωνία;  Πώς οι άλλοι δήμοι συνεχίζουν χωρίς προβλήματα; Δεν μπορεί ξαφνικά να έρχονται τα επάνω κάτω. Κάτι δεν έγινε καλά» τόνισε.
Και συνέχισε: «Σε κλίμα συνεννόησης με τη δημοτική αρχή και όχι σε κλίμα στείρας αντιπολίτευσης, θέλουμε να δούμε τι έφταιξε και επάνω από όλα πώς θα δώσουμε λύσεις στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, για το συμφέρον των κατοίκων του δήμου μας».

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ