Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Το μήνυμα των ηλικιωμένων στον Σ. Θεοδωράκη

Δημοσιεύθηκε

στις


«Να κοιτάς την πατρίδα και όχι το κόμμα σου». Αυτή ήταν η συμβουλή πολλών ηλικιωμένων στο Κ.Α.Π.Η. Περιστερίου προς τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη. Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέφθηκε το Περιστέρι για να πιει καφέ με τους ηλικιωμένους της περιοχής και να ακούσει τις απόψεις τους για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα.
Πριν προλάβει να μιλήσει, μια κυρία εκπροσωπώντας όπως είπε τους περισσότερους ηλικιωμένους του Κ.Α.Π.Η., είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι η μεγάλη του έννοια πρέπει να είναι τα παιδιά μας και όχι οι συνταξιούχοι και στη συνέχεια του εξήγησε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της περιοχής είναι πως τα παιδιά είναι άνεργα και αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Αυτό που προέχει επομένως, είναι να δημιουργηθούν δουλειές, να υπάρχουν λύσεις, για να μπορούν και οι συνταξιούχοι να ζουν χωρίς το άγχος των παιδιών και των εγγονών τους.
Πολλοί από τους συνταξιούχους αναφέρθηκαν στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης, με χαρακτηριστικότερη την αναφορά μιας γιαγιάς η οποίας είπε ότι πολλοί στη Βουλή συμπεριφέρονται σαν γυναικούλες: «εγώ έπλυνα τα πιάτα, εσύ δεν τα έπλυνες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ενωθείτε σαν μια οικογένεια και να δώσετε λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα που έχει σήμερα η χώρα και μετά να λύσετε τις διαφορές σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ