Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

«Το Μαρούσι Ψηλά!»: Ποιοι συντάσσονται με το συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συντάσσονται με το συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Αναλυτικά:

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον εξειδικευμένο σύμβουλο εταιρίας ιατρικής τεχνολογίας  Γιώργο Καραγιάννη και δηλώνει:

«Ο Γιώργος Καραγιάννης είναι νεαρός Μαρουσιώτης οικογενειάρχης και ταυτόχρονα επαγγελματίας σε κρίσιμη θέση ευθύνης για τη δημόσια υγεία, συμπορεύεται στον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”. Συμπολίτες μας όπως ο Γιώργος, που χαράσσουν το μέλλον τους επάνω σε υψηλές κοινωνικές αξίες και με ιδιαίτερη προσφορά μέσω των δραστηριοτήτων τους, ανήκουν στη μεγάλη ομάδα που χτίζουμε για το παρόν και το μέλλον του Αμαρουσίου».

 

rbt

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον επιχειρηματία στους τομείς της εστίασης και της ψυχαγωγίας Γιώργο Θεωνά και δηλώνει:

«Ο Γιώργος Θεωνάς γνωστός Μαρουσιώτης επιχειρηματίας με σημαντική συνεισφορά στον αθλητισμό,  συμπορεύεται στον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”. Η ομάδα που χτίζουμε απαρτίζεται από ενεργούς συμπολίτες μας που αγαπούν το Μαρούσι και έχουν τις γνώσεις τη διάθεση και το μεράκι να υλοποιήσουν το πρόγραμμά μας για την επόμενη καθοριστική πενταετία».

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» την Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Βούλα Βανδώρου και δηλώνει:

«Η Βούλα Βανδώρου Μαρουσιώτισσα με μεγάλη προσφορά στη διατήρηση της Ποντιακής πολιτιστικής κληρονομιάς, ενεργός πολίτης στην καταπολέμηση των ανισοτήτων,  συμπορεύεται στον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”. Άνθρωποι που έχουν εργαστεί με ήθος και συνέπεια σε θέσεις ευθύνης και που σήμερα αγωνίζονται για το κοινωνικό σύνολο, έχουν θέση στο συνδυασμό μας και ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών των Μαρουσιωτών ακόμη πιο Ψηλά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ