Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Χ. Θεοχάρης: «Κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα ΜΜΕ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Επικριτικός κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσιάστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στη Βουλή σχετικά με το πόρισμα Εξεταστικής Επιτροπής για τα ΜΜΕ.

Ο κ. Θεοχάρης καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ θράσος και εξακολουθητική τάση να καταφεύγει σε εξωθεσμικές πρωτοβουλίες αποσκοπώντας σε μικροπολιτικά οφέλη, χαρακτηρίζοντας ως «κόλαφο» το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής η οποία συστήθηκε κατόπιν καταγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ για υποτιθέμενη απόπειρα χειραγώγησης των ΜΜΕ εκ μέρους της κυβέρνησης στη διάρκεια της πανδημίας.

«Το πρόβλημά σας είναι ότι νοσταλγείτε το 2015» τόνισε ο κ. Θεοχάρης απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ. Και στον ίδιο, αυστηρό, τόνο επισήμανε περαιτέρω ότι «με την Εξεταστική αλλά και την εν γένει συμπεριφορά σας επιτίθεστε στους θεσμούς συστηματικά. Στήσατε το σημερινό πάρτυ και το συμπέρασμα έρχεται αβίαστο: Δεν στοιχειοθετείται καμία παρέμβαση. Επιτίθεστε όμως στις επιτυχίες της χώρας αλλά και την ομοψυχία του ελληνικού λαού. Χτυπάτε την καμπάνια για το lockdown, στην οποία είχαμε άριστες επιδόσεις. Χτυπάτε τη σύμβαση για το PLF, η απλότητα και η ευχρηστία του οποίου βοήθησαν στην τεράστια επιτυχία του τουρισμού το 2021. Χτυπάτε το Rebranding της Ελλάδας που έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο απόθεμα διεθνούς εμπιστοσύνης προς την πατρίδα μας».

Ο κ. Θεοχάρης ανασκεύασε τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ (ενημερωτική εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς», μετάδοση των εμβολιαστικών μηνυμάτων, Rebranding για την αποκατάσταση του διεθνούς κύρους της Ελλάδας ως ασφαλούς προορισμού εν μέσω της Covid-19, Passenger Location Form ή PLF) και επεσήμανε ότι αναφορικά με καθένα από τα ζητήματα αυτά, η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής απεφάνθη πως δεν υπήρξε καμία παρέμβαση και ότι όλες οι διαδικασίες εκτελέστηκαν με διαφάνεια και απολύτως νομότυπα.

Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε επίσης στις εταιρείες δημοσκοπήσεων και την πάγια τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητεί όσες εξ αυτών παρουσιάζουν ευρήματα τα οποία δυσαρεστούν την ηγεσία του κόμματος. Όπως σημείωσε: «εγώ θα πω μόνο ότι, αν χρειάζεστε την πραγματική εικόνα για τις απόψεις του ελληνικού λαού, πηγαίνετε, αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια πλατεία. Συζητήστε με τους συμπολίτες μας. Αν τολμάτε, βέβαια να έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια. Την άβολη -για εσάς -αλήθεια ότι οι Έλληνες έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη στο λαϊκισμό και το ψέμα. Οι Έλληνες εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τη μόνη εγγυημένη δημοκρατική δύναμη προόδου σε αυτό τον τόπο».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ