Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ενημέρωση για τα τελευταία κρούσματα εγκληματικότητας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση της Δημάρχου

Φιλαδέλφειας με τους

Αστυνομικούς Διοικητές

Την Τρίτη 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη, με τους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων της πόλης, μετά από πρόσκληση της ίδιας.

Σκοπός της σημερινής συνάντησης ήταν η ενημέρωσή της Δημάρχου, σχετικά με τα κρούσματα εγκληματικότητας που παρατηρήθηκαν στην περιοχή, το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, ο νεωκόρος του Ιερού Ναού Παναγίας της Βουρλιώτισσας, με σκοπό τη βεβήλωση της εικόνας της Πολιούχου της πόλης μας, αλλά και για τη συμπλοκή της ομάδας «ΔΙΑΣ» με ενόπλους στην οδό Χαλκίδος.
Οι Διοικητές διαβεβαίωσαν τη Δήμαρχο πως τα περιστατικά κρίνονται μεμονωμένα και πως τα επίπεδα εγκληματικότητας στην περιοχή μας είναι γενικά χαμηλά.
Με τη λήξη της συνάντησης, η Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Πέρα και πάνω απ’ όλα προέχει το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τρομοκρατεί την πόλη μας. Είναι η δεύτερη συνάντηση με τους Διοικητές των αστυνομικών τμημάτων και θέλω να γνωρίζουν οι Δημότες, ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τα αστυνομικά τμήματα της πόλης μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι κρίνουν αναγκαίο για την υποβοήθηση του έργου τους».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ