Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίτημα της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

για αποχώρηση από το Δίκτυο Υγείας

Συνεδριάζει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας την Τρίτη 29 Μαρτίου και ώρα 19:30 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου της πόλης (Αντλιοστασίου και Αγίου Γεωργίου) με τριάντα πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Πρόκειται για την ένατη, απο την αρχή του έτους,  συνεδρίαση του Σώματος που κάνει…. υπερωρίες για να μπορέσει να περάσει  όλες τις αλλαγές που προβλέπει ο “Καλλικράτης”.
Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ξεχωρίζει το αίτημα της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” για αποχώρηση του Δήμου από το Διαδημοτικό Δίκρτυο Υγείας. 
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Ανακοινώσεις κ. Δημάρχου.
2. Ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.
3. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αναπηρικού αυτοκινήτου στην οδό Παραδείσου 23 (εξ αναβολής).
4. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη, για την 4/2011 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ., που αφορά στην ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2011.
5. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη, για την 8/2011 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού, που αφορά στην ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2011.
6.  Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη, για την 10/2011 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου, που αφορά στην ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2011.
7. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη, για την 5/2011 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Α.Π.Η., που αφορά στην ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2011.
8. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 6/2011 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο., που αφορά στην ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2011.
9. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 1/2011 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας ( Δ.Ο.Ν.Ν.Ι.Α.), που αφορά στην ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2011.
10. Θέση σε ψηφοφορία της πρότασης για αποχώρηση του Δήμου Νέας Ιωνίας από το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Ο.Τ.Α.», βάσει του άρθρου 18 του καταστατικού του (Αίτημα της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας).
11. Έγκριση τροποποίησης του καταστατικού της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Διαδημοτικό Δίκτυο Δομών Υγείας Ο.Τ.Α.».
12. Ανάκληση της υπ’ αρ. 11/18-01-2011 προγενέστερης απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στον ορισμό αντιπροσώπου στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Διαδημοτικό Δίκτυο Δομών Υγείας Ο.Τ.Α.», και λήψη νέας απόφασης για ορισμό αντιπροσώπου στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων  – Προαγωγής Υγείας».
13. Συμμετοχή στη πρωτοβουλία «Σύμφωνο των Δημάρχων», με στόχο την αξιοποίηση της τοπικής βιώσιμης ενέργειας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μας για την υπογραφή του Συμφώνου των Δημάρχων.
14. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου μας στο έργο Energy for Mayors, που υποστηρίζει την πρωτοβουλία του «Συμφώνου των Δημάρχων».
15. Αποδοχή παραίτησης και ορισμός νέου μέλους του Δ.Σ. του νομικού προσώπου με την επωνυμία: « Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Ν.Ιωνίας Αττικής ( ΟΠΑΝ).
16. Κατανομή Α΄ δόσης λειτουργικών δαπανών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το 2011.
17. Ψήφιση πίστωσης για την ενίσχυση απόρων.
18. Επιχορήγηση στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
19. Επιχορήγηση στο  Νομικό  Πρόσωπο  του Δήμου ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο.
20. Αποζημίωση εθελοντών σχολικών τροχονόμων.
21. Ορισμός διατάκτη για την ανάληψη υποχρεώσεων για την εκτέλεση δαπανών  των υπηρεσιών του Δήμου.
22. Έγκριση χορήγησης δεύτερης παράτασης συμβατικής προθεσμίας με αναθεώρηση για την εκτέλεση του έργου«Ενοποίηση χώρων πρασίνου και κατασκευή δικτύου οδών ήπιας κυκλοφορίας στη συνοικία Περισσού (Πράσινη ζωή στην πόλη)».
23. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 2ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. του έργου: «Ενοποίηση χώρων πρασίνου και κατασκευή δικτύου οδών ήπιας κυκλοφορίας στη συνοικία Περισσού (Πράσινη ζωή στην πόλη).
24. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (Τακτοποιητικού) του έργου: «Ανακατασκευή πεζοδρομίων και συντήρηση οδοστρώματος οδού Άγγελου Σικελιανού και λοιπών οδών».
25. Έγκριση του 2ου Τακτοποιητικού – Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Κατασκευή τμημάτων αγωγών ακαθάρτων και εξωτερικών διακλαδώσεων ακινήτων».
26. Έγκριση απόφασης διοικητικού συμβουλίου 2ης Σχολικής Επιτροπής που αφορά απολογιστικά στοιχεία οικ. έτους 2009.(Για την εισήγηση πατήστε).
27. Έγκριση απόφασης διοικητικού συμβουλίου 4ης Σχολικής Επιτροπής που αφορά απολογιστικά στοιχεία οικ. έτους 2009.
28. Έγκριση απόφασης διοικητικού συμβουλίου 5ης Σχολικής Επιτροπής που αφορά απολογιστικά στοιχεία οικ. έτους 2009.
29. Έγκριση απόφασης διοικητικού συμβουλίου 9ης Σχολικής Επιτροπής που αφορά απολογιστικά στοιχεία οικ. έτους 2004.
30. Έγκριση απόφασης διοικητικού συμβουλίου 9ης Σχολικής Επιτροπής που αφορά απολογιστικά στοιχεία οικ. έτους 2005.
31. Έγκριση απόφασης διοικητικού συμβουλίου 9ης Σχολικής Επιτροπής που αφορά απολογιστικά στοιχεία οικ. έτους 2006.
32. Έγκριση απόφασης διοικητικού συμβουλίου 11ης Σχολικής Επιτροπής που αφορά απολογιστικά στοιχεία οικ. έτους 2009.
33. Έγκριση απόφασης διοικητικού συμβουλίου 14ης Σχολικής Επιτροπής που αφορά απολογιστικά στοιχεία οικ. έτους 2009.
34. Έγκριση απόφασης διοικητικού συμβουλίου 15ης Σχολικής Επιτροπής που αφορά απολογιστικά στοιχεία οικ. έτους 2009.
35. Επιστροφή χρημάτων.
 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ