Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Πολιτισμός και Αθλητισμός Δήμου Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Απολογισμός δράσεων πρώτου

τριμήνου του Νομικού Προσώπου

Τον απολογισμό των δράσεων του πρώτου τριμήνου που πέρασε πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου “Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης”, κ. Βασίλης Μπούρας και ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Αποστολάκος.  
Σύμφωνα με το κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα τα πιο σημαντικά πράγματα που έγιναν αυτούς τους τρεις πρώτους μήνες της Διοίκησής τους είναι τα παρακάτω: “Με την ολοκλήρωση του 3ου μήνα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Μελισσίων υπό την νέα Διοίκηση, σας ενημερώνουμε για την κατάσταση την οποία παραλάβαμε και τις ενέργειες που κάναμε αυτό το διάστημα ώστε το Κολυμβητήριο να παραμείνει ανοιχτό.

ΔΑΚ – ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
Φίλες και φίλοι,
με την ολοκλήρωση του 3ου μήνα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Μελισσίων υπό την νέα Διοίκηση σας ενημερώνουμε για την κατάσταση την οποία παραλάβαμε και τις ενέργειες που κάναμε αυτό το διάστημα ώστε το Κολυμβητήριο να παραμείνει ανοιχτό.
Παραλάβαμε:
•Ταμείο 168 ευρώ
•Χρέος 400.000 ευρώ και πλέον προς προμηθευτές, προσωπικό και ΙΚΑ
•Απλήρωτοι για μήνες όλοι οι γυμναστές, φύλακες, προσωπικό καθαριότητας της ΔΑΕΜ (Δημοτική Αθλητική Επιχείρηση Μελισσίων)
•Απλήρωτες οι εταιρείες φύλαξης και καθαρισμού του ΔΑΚ
•Οι υπόγειοι χώροι του ΔΑΚ να χρήζουν άμεσης συντήρησης και καθαρισμού.
Ενέργειες που κάναμε κατά τους τελευταίους 3 μήνες:
•Πληρώθηκαν ΟΛΟΙ οι γυμναστές και διοικητικό προσωπικό του Κολυμβητηρίου καθώς και το προσωπικό των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων
•Πληρώθηκε η εταιρεία συντήρησης της πισίνας
•Ανατέθηκε η φύλαξη του Κολυμβητηρίου στο Δήμο και όχι σε ιδιωτικές εταιρείες.
•Έγινε η ρύθμιση προηγούμενου χρέους προς το ΙΚΑ ( 80.000 ευρώ και πλέον) και πληρώθηκε μέρος αυτού
•Πληρώθηκαν όλα τα υλικά συντήρησης και λειτουργίας που προμηθευτήκαμε κατά το διάστημα αυτό.
•Καθαρίστηκαν και απομακρύνθηκαν από άχρηστα αποθηκευμένα υλικά όλοι οι υπόγειοι χώροι του ΔΑΚ
•Ορίστηκαν ορκωτοί ελεγκτές για τη λύση και εκκαθάριση της Δημοτικής Αθλητικής Επιχείρησης Μελισσίων , έτσι ώστε να καθοριστούν και να ρυθμιστούν τα χρέη προς το προσωπικό και τρίτους.
Ζητάμε την κατανόηση σας για τυχόν ελλείψεις, οι οποίες παρατηρήθηκαν αλλά οφείλονται αποκλειστικά στην διαδικασία μετάβασης στο νέο Καλλικρατικό Δήμο, που το 3μηνο αυτό δεν μας έδινε την δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού ή ανάθεσης εργασιών σε τρίτους.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι βάσεις για την ομαλή λειτουργία ΟΛΩΝ των αθλητικών εγκαταστάσεων έχουν μπει, καθώς έγινε η σύσταση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου « Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης» και αναμένεται η έναρξη λειτουργίας του με την δημοσίευση του στο ΦΕΚ.
Σε συνεργασία με το Δήμο και μετά από έγκριση του ΥΠΕΣ, προωθούνται οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, για εκπαιδευτικό και λειτουργικό προσωπικό. Με τον τρόπο αυτό θα καλύψουμε και τις κενές θέσεις προσωπικού καθαριότητας που δημιουργήθηκαν με την λήξη πολλών συμβάσεων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ