Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις


“Να δοθεί τέλος στην αδικία”

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης της Νέας Ιωνίας επισκέφτηκε ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα με την Παράταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, της οποίας ηγείται ο κ. Βασίλης Κικίλιας, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς το Σώμα, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Πέτρου Μπουρδούκου, ανέφερε:

“Επισκεπτόμαστε το Δημοτικό σας Συμβούλιο με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, μία ιδιότητα που μου έχει δώσει τη δυνατότητα να επισκέπτομαι τα Δημοτικά Συμβούλια πόλεων της Αττικής, αυτή την πρώτη περίοδο της εφαρμογής του Καλλικράτη.”
Στη συνέχεια, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου απευθύνθηκε προς τον κ. Ηρακλή Γκότση, Δήμαρχο Νέας Ιωνίας σημειώνοντας: “Κύριε δήμαρχε, θα είμαστε στη διάθεση σας και σε εσάς αλλά και σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τις παρατάξεις για τη συνεργασία και τη στήριξη οποιουδήποτε αιτήματος θεωρείται ότι μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι, μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο και πιστεύουμε ότι αυτή τη νέα περίοδο, αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η χώρα μας και βέβαια την πιλοτική περίοδο της αυτοδιοίκησης μπορούν να φανούμε η μια και ο ενός χρήσιμοι απέναντι στον άλλον υποστηρίζονταν τα αιτήματα και προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα».
Αφού ολοκλήρωσε την σύντομη παρέμβασή του ο κ. Ζαφειρόπουλος, πήρε το λόγο ο Δήμαρχος και δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό του, για τη λειψή χρηματοδότηση του Δήμου του (είχαμε εκτενές ρεπορτάζ πρόσφατα σχετικά). Πρώτα ο κ. Γκότσης στάθηκε σε αυτήν καθαυτή παρουσία του κ. Ζαφειρόπουλου, καθώς όπως είπε ο έμπειρος Νεοιωνιώτης πολιτικός, όσο θυμάται τον εαυτό του, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που επισκεπτόταν το Δήμο κάποιος εκπρόσωπος “έξω από το Δήμο”. Η πρώτη ήταν η παρουσία της Ευρωβουλευτού κας Κράτσα. Μετά από αυτό το σχόλιο ο Δήμαρχος υποστήριξε: «Έχουμε στείλει στην περιφέρεια κάποια έργα που είναι σε εξέλιξη και κάποια άλλα που είναι ώριμα. Στο προηγούμενο συμβούλιο ενημερωθήκαμε από τον απολογισμό της νομαρχίας ότι υπήρχε μια κατάφωρη αδικία των προηγούμενων χρόνων προς το δήμο μας. Δηλαδή, το μοναδικό έργο που είχε πάρει ο Δήμος μας ήταν 680.000 ευρώ για την κατασκευή ενός κήπου του Παναιτωλίου και υπήρχαν και άλλοι δήμοι στη νομαρχία μας με το 1/10 του πληθυσμού, οι οποίες είχαν χρηματοδοτηθεί για έργα της τάξης των 6, 10, 14 εκατομμυρίων ευρώ. Έχουμε κάποια πολύ σοβαρά έργα. Είναι έργα ώριμα για δημοπράτηση και μπορούμε να τα ξεκινήσουμε άμεσα».
Τέλος, να σημειώσουμε ότι τον πρώην Δήμαρχο Χαλανδρίου συνόδευσε η Περιφερειακή Σύμβουλος, κα Θάλεια Καραϊνδρου, η οποία συζήτησε με παλιούς γνωστούς της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ