Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόγραμμα δράσεων κατά του Μνημονίου

Σειρά κινητοποιήσεων διοργανώνει αυτές τις ημέρες το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας συμμετέχοντας στον αγώνα σωματείων, φορεών και πολιτών για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και να ανατραπεί η πολιτική του μνημονίου.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο αναφέρονται τα εξής:

“Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Για να πάρουν πίσω το μνημόνιο. Να μην περάσει το μεσοπρόθεσμο. Η λύση διεξόδου βρίσκεται στη δημιουργία ενός πλατιού μαζικού λαϊκού εργατικού κινήματος που θα ανατρέψει την πολιτική των μνημονίων και την κυβέρνηση που τα υλοποιεί και που θα δώσει λύσεις σε προοδευτική κατεύθυνση προς όφελος των εργαζομένων και του λαού.
Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογός μας σε έκτακτη συνεδρίασή του την 20/6/2011 αποφάσισε πρόγραμμα δράσης για το διάστημα έως την 48ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση τις ημέρες ψήφισης του μεσοπρόθεσμου στη Βουλή:

1.Τρίτη 21/6/2011 και ώρα 9 π.μ. τρίωρη στάση εργασίας για μαζική παράσταση στη σχολή Ευελπίδων ενάντια στη συνδικαλιστική δίωξη του προέδρου του σωματείου.

2. Τρίτη απόγευμα 7 μ.μ. : Συμμετοχή στη διαδήλωση περικύκλωσης της Βουλής κατά τη διάρκεια ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 
( Ραντεβού στις 6:30 μ.μ. στέκι σωματείων, Αμαλίας και Όθωνος.)

3. Τετάρτη 22/6/2011, 7 μ.μ. : Συνάντηση σωματείων και φορέων του Δήμου στα γραφεία του συλλόγου Ηρακλείου 268 για συντονισμό δράσης ενάντια στην πολιτική του μνημονίου και την αποτροπή ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

4.Πέμπτη 23/6/2011 : Συμμετοχή στη συγκέντρωση αποκλεισμού των γραφείων της Ε.Ε., ημέρα συζήτησης του συμφώνου για το ευρώ.

5.Παρασκευή 24/6/2011 : Κατάληψη κτηρίου του Δημαρχείου και ανοικτή γενική συνέλευση στις 10 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τις δράσεις μας και τη συμμετοχή μας στην 48ωρη απεργία για τον αποκλεισμό της Βουλής και την αποτροπή ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ε.Ε. & Δ.ΝΤ.”

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ