Πολιτική
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής
“Να χτίσουμε το δικό μας αύριο με ευθύνη και αλληλεγγύη”
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής κατά τη συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου ενέκρινε το εξής ψήφισμα:
«Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενώνει σήμερα τη φωνή του με τις εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που δηλώνουν την αντίθεση τους στα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα που επιβάλλονται στη χώρα και αλλάζουν βίαια τη ζωή μας.
Δηλώνουμε την αντίθεση μας στην αδιέξοδη πολιτική της συρρίκνωσης των εισοδημάτων, της άνευ όρων εκποίησης του δημοσίου πλούτου, στην τυφλή πορεία προς τη χρεωκοπία των Ελλήνων. Εκφράζουμε την αγωνία μας για το αύριο των παιδιών μας. Πολιτικές κοντόφθαλμες, καρποί ενός πολιτικού συστήματος με άμεση επίπτωση και στην Τ.Α χρεοκοπεί μέσα στην ανεπάρκεια του, μεταφέρει αδιαπραγμάτευτα διλήμματα στους Έλληνες πολίτες, αδυνατώντας να σκεφτεί έστω και την ύστατη ώρα, θετικά, αναπτυξιακά, οραματικά.
Ζούμε στη χώρα μας κρίσιμες, αλλά και ιστορικές ώρες. Το πολιτικό σύστημα αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης καλείται να κάνει τη δική του υπέρβαση με στόχο την Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημιουργίας και της ανάπτυξης για όλους. Αυτή είναι η πυξίδα μας στο Δήμο Ηρακλείου. Μακριά από τις παθογένειες που γεννούν κρίση, απέναντι από τους λαϊκισμούς των παντός είδους ελλειμμάτων, αγωνιζόμαστε για βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και στην κοινωνία της. Χαιρετίζοντας τις πλατείες της Ελλάδας συντονισμένοι με τις αγωνίες και τους αγώνες του λαού μας, οφείλουμε να χτίσουμε το δικό μας αύριο με μια νέου τύπου συλλογικότητα, με ευθύνη και αλληλεγγύη».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας