Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο

Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής Νέας Ιωνίας για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τη ΜΚΟ “Νόστος”, προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας κοινωφελούς χαρακτήρα για ανέργους, κυριαρχεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου που είναι προγραμματισμένη για τις 7.30 μ.μ. στο δημαρχείο (Αγ. Γεωργίου 40).
Αναλυτικά τα θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης είναι τα εξής:

1. Ανακοινώσεις κ. Δημάρχου.
2. Ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.
3. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αναπηρικού αυτοκινήτου ( Αγ. Βασιλείου 19).
4.  Λήψη απόφασης για την υπογραφή μνημονίου/συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ν. Ιωνίας και της Εταιρείας Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών «ΝΟΣΤΟΣ», με σκοπό τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στο Δήμο Ν. Ιωνίας.
5.   Έγκριση δημιουργίας Δημοτικού Ωδείου.
6.  Συζήτηση επί κατατεθείσης επιστολής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας», σχετικά με τη λήψη μέτρων ηχομόνωσης από την ΗΣΑΠ Α.Ε. κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών.
7. Συζήτηση επί κατατεθείσης επιστολής των δημοτικών παρατάξεων «Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος (ΠΑΚ) και «Νέα Ιωνία – Νέα Πνοή», σχετικά με την «παράνομη πρόσληψη ως πολυτέκνου».
8. Έκτακτη επιχορήγηση 15.000 στη Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
9.  Ψήφιση πίστωσης για φιλοξενία παιδιών από αδελφοποιημένους Δήμους στη Δημοτική Κατασκήνωση.
10. Καταβολή αμοιβής σε Δικηγόρο ( άρθρο 281 παρ. 3 Ν.3463/2006) όπως τροποποιήθηκε με την παρ.7 του άρθρου 36 Ν.3801/2009) για την παράσταση στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας κατά την συζήτηση της αγωγής δέκα τριών υπαλλήλων του Δήμου Νέας Ιωνίας , σε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. 
11. Επιστροφή χρημάτων από παράβολο διαμονής αλλοδαπών.
12. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες, καθώς και το Σαββατοκύριακο και τις Αργίες, του προσωπικού της Δημοτικής Κατασκήνωσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου και Αορίστου χρόνου.
13. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες του Δήμου καθώς και των ΝΠΔΔ του Δήμου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ