Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δήμος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος Απολογισμός

της Διοίκησης για το 2010

Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε ο Δημόσιος Απολογισμός της Διοίκησης, σχετικά με την οικονομική και διοικητική πορεία του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος της Δημόσιας Δράσης για το 2010, όπως προβλέπει ο Ν. 3852/ 2010, σε συνδυασμό με το Ν. 3463/2006.

Τα μέλη της Διοίκησης ανέπτυξαν διεξοδικά τις ενέργειες και τις δράσεις κάθε αυτοτελής υπηρεσίας και διεύθυνσης του Δήμου, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.  Στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας έδωσαν απαντήσεις ανά τομέα ευθύνης οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και των Κοινωφελών Επιχειρήσεων του Δήμου.
Ο κ. Πατούλης στην ομιλία του τόνισε ότι «το 2010
έγινε σημαντικό έργο σε όλη την πόλη. Ήταν η κορύφωση μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε στην αρχή της θητείας μας, με στόχο να ξαναγίνει το Μαρούσι ανθρώπινη πόλη».   
Αναφερόμενος στην ετοιμότητα του Δήμου Αμαρουσίου να ανταποκριθεί στη εκδήλωση της οικονομικής κρίσης σημείωσε ότι «είμασταν έτοιμοι γιατί είχαμε ήδη δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο κοινωνικών δομών και υποστηρικτών μηχανισμών που μας επέτρεψε να προχωρήσουμε σε έργο και δράσεις ουσίας».
Πρόσθεσε επίσης ότι «την ώρα που ως Διοίκηση στέλναμε το δικό μας παράδειγμα οικονομίας και προσαρμογής, φροντίζαμε παράλληλα να  αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ουσίας που αναδεικνύουν το προφίλ ενός σύγχρονου Δήμου κοντά στον πολίτη».
Ο κ. Δήμαρχος αναφερόμενος στο σημερινό δυσμενέστερο οικονομικό περιβάλλον που αναγκάζει στην αναθεώρηση του αρχικού σχεδιασμού σε νέες ρεαλιστικότερες βάσεις, υπογράμμισε ότι «αυτό που δεν πρόκειται να αναθεωρήσουμε είναι η αποφασιστικότητα μας να διατηρήσουμε στο μέτρο του δυνατού τον αριθμό και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η αποφασιστικότητα μας να μην σταματούμε να διεκδικούμε αυτά που πιστεύουμε ότι η πόλη δικαιούται. Στις ισχυρές βάσεις που βάλαμε με το έργο μας το 2010, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια θα στηριχθούμε για να συνεχίσουμε.»        

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ