Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ικανοποιημενη η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου για τις “Πόλεως Δράσεις”

Δημοσιεύθηκε

στις

«Μια πόλη χώρεσε σε ένα πάρκο»

Έκδηλη είναι η ικανοποίηση στις τάξεις της Δημοτικής Αρχής για την επιτυχημένη πορεία των πολιστικών εκδηλώσεων με τον τίτλο “Πόλεως Δράσεις” που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 16, 17 και 18. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, απευθυνόμενος προς τους πολίτες και τους εκπροσώπους των συλλόγων τόνισε αρχικά τα εξής: «Με τη δική σας αποφασιστική συμβολή, καθιερώνουμε από φέτος μια σειρά εκδηλώσεων με την ονομασία «Πόλεως Δράσεις» οι οποίες έχουν ως στόχο την ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων της πόλης μας».

Στη συνέχεια του χαιρετισμού του ο κ. Βλασσόπουλος σημείωσε τα εξής: «Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε αποκέντρωση στο Ηράκλειο και να αποδείξουμε μέσα από τις δικές σας δράσεις ότι αυτή η πόλη δεν εξαντλείται μόνο στην κεντρική πλατεία. Σκοπός αυτών των τριήμερων εκδηλώσεων ήταν η προώθηση των δραστηριοτήτων των σωματείων και παράλληλα η σύσφιξη των σχέσεων με τους πολίτες. Τα συγκροτήματα που υποστήριξαν μουσικά τις εκδηλώσεις προέρχονται όλα από τους κόλπους της τοπικής κοινωνίας».  Κλείνοντας ο Δήμαρχος του Ηρακλείου Αττικής ευχαρίστησε όλους , όσους συνέβαλαν στο να συνοδευτούν με απόλυτη επιτυχία οι « Πόλεως Δράσεις» και αναφερόμενος στο κόστος των εκδηλώσεων δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία,  θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το κόστος ήταν το ελάχιστο δυνατό σε σχέση με την επιτυχία και το εύρος αυτής της διοργάνωσης. Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στο Δήμο, τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές και ιδιαίτερα τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά γιατί μέσα από τη μαζική συμμετοχή σας καταφέρατε να δώσετε ζωντάνια και να προσδώσετε επιτυχία σε αυτές τις εκδηλώσεις».

 
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς, κ. Γιάννης Κεσκινίδης, ο οποίος είχε επιφορτιστεί και με την οργανωτική ευθύνη της διοργάνωσης, επισήμανε: «Καταφέραμε πραγματικά να χωρέσουμε μια πόλη σε ένα πάρκο. Μια πόλη η οποία μέσα από τις δικές σας δραστηριότητες χωράει στους κόλπους της όλη την Ελλάδα. Ότι και αν γίνεται γύρω μας αυτή τη στιγμή και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, με τις εκδηλώσεις αυτές αποδείξαμε ότι μπορούμε μέσα από τη διαφορετική κουλτούρα που προέρχεται από τον τόπο καταγωγής του καθενός να περάσουμε μηνύματα αισιοδοξίας. Μέσα από την εμπειρία των φετινών εκδηλώσεων μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα αποτελέσουν για εμάς οδηγό προκειμένου να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά και να εισάγουμε από κοινού νέες δράσεις που θα δώσουν ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό πρόσωπο στις εκδηλώσεις αυτές ».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ