Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Νέος Δήμος, νέα πρόσωπα

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα Διοικητικά Συμβούλια για τα δύο

Νομικά Πρόσωπα του «καλλικρατικού» Δήμου Κηφισιάς

Μπορεί ο “Καλλικράτης” να ένωσε τρεις πόλεις, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη σε έναν Δήμο, αυτόν την Κηφισιάς, μείωσε όμως δραστικά τα Νομικά Πρόσωπα του νέου Δήμου. Δύο είναι πλέον αυτά, και συγκεκριμένα η Ανθοκομική Έκθεση και το Πνευματικό Κέντρο Έρευνας και Μελέτης του Μικρασιατικού Πολιτισμού της Χερσονήσου της Ερυθραίας, τα οποία πήραν ειδική άδεια λειτουργίας από το ΥΠΕΣ, ελέω της ιστορικής τους σημασίας. Σε πρόσφατη συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης εξέλεξε τα Διοικητικά Συμβούλια που θα αναλάβουν την ευθύνη για την λειτουργία των δύο αυτών Ν.Π., με ευχή όλων να ανταποκριθούν στις περιστάσεις.

 

• Ανθοκομική
Από εκεί που σταμάτησε συνεχίζει το έργο της η κα Ελευθερία Λιαπάκη, η οποία ορίστηκε από το Δήμαρχο, κ. Νίκο Χιωτάκη, και πάλι πρόεδρος στην Ανθοκομική Έκθεση με  αντιπρόεδρο, τον κ. Φώτη Δημάκη. Τα υπόλοιπα μέλη του δεκαμελούς συμβουλίου της Ανθοκομικής, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο, είναι τα εξής: από την πλευρά της πλειοψηφίας οι κ.κ. Ευάγγελος Σιδέρης, Βάσω Τσαλαβούτα, Γιώργος Κατσίμπας, Ευστάθιος Λεμπέσης και από τη μειοψηφία οι Γιάννης Σούρπης, Παναγιώτης Κανακάκης, Κωνσταντίνος Γκοτσόπουλος και Περικλής Καραγιαννάκης. 

• Πνευματικό Κέντρο
Ιδιαίτερης σημασίας το Πνευματικό Κέντρο, εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος διάλεξε να θέσει εαυτόν στην προεδρία του εν λόγω Νομικού Προσώπου, με αντιπρόεδρο τον κ. Γιάννη Κουνέλλα. Εννέα τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου με τα υπόλοιπα να είναι οι: κ.κ. Αντώνης Μπιτσάνης, Ευάγγελος Αποστόλου, Μαρία Βουράκη Λυμπεροπούλου, Μαρία Μενδωνίδου, Λίνα Σόρογκα Τροχαλίτου από την πλειοψηφία, και η κα Ελευθερία Ρούσσου και η κα Κατερίνα Μουστάκη από τη μειοψηφία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ