Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοκρατική Συμμαχία Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Οργανωτική συνάντηση και ακολουθούν… εκλογές

Διεξήχθη την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου η οργανωτική συνάντηση στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όπως μας ενημερώνει με δελτίο τύπου η τοπική οργάνωση του κόμματος.
Στην σύσκεψη συμμετείχε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Γιώργος Κοντογιάννης, ο τομεάρχης της Β’ Αθηνών, κ. Τάκης Νικολακέας ο τομεάρχης των Δήμων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας/Γαλατσίου, κ. Ρένος Αρβανίτης, όλα τα στελέχη της συντονιστικής επιτροπής Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όπως και μέλη της οργάνωσης.

Συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής επικαιρότητας όπως και ζητήματα οργάνωσης. Μετά το πέρας της συνάντησης η  οργάνωση ανακοινώνει ότι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) από τις 4 μ.μ  έως 7 μ.μ. θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του 9μελούς προεδρείου για τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν από μέλη του κινήματος (όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου) έως την Παρασκευή 31 Σεπτεμβρίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι θα εγγραφούν μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
Πληροφορίες:www.dimsim-fx.blogspot.com, [email protected]

Η  Οργάνωση ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Ν. Παπανικολάου για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ