Connect with us

Πολιτική

Κοινή εμφάνιση Μπάμπαλου και Αϊβατζίδου

Published

on

Πολιτικό συνοικέσιο εν όψει στο Ηράκλειο;

Τροφή στα σενάρια για συνεργασία της δημοτικής παράταξης  “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη” με την πρώην Δημοτική Σύμβουλο Ηρακλείου, κα Δέσποινα Αϊβατζίδου, έδωσε η κοινή δημόσια εμφάνιση του επικεφαλής της παράταξης, κ. Νίκου Μπάμπαλου, του Γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής, κ. Γιώργου Πέτρου, και της κας Αϊβατζίδου στη συναυλία που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου στην κεντρική πλατεία το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από το περιβάλλον και των δύο πλευρών, η “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη” είναι σε προχωρημένες επαφές με την πρώην Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες ανάλογες “εκπλήξεις” από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο μέλλον.
Η κα Αϊβατζίδου ήταν την περασμένη τετραετία από τα πρωτοκλασσάτα στελέχη της Δημοτικής Αρχής του κ. Σταύρου Γεωργόπουλου, διατελώντας και Αντιδήμαρχος Παιδείας. Διαχώρισε όμως τη θέση της με τον πρώην Δήμαρχο προς το τέλος της τετραετίας και για αυτό δεν συμμετείχε και στις δημοτικές εκλογές του 2010. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ