Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κοινή ανακοίνωση από τα Σωματεία Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναγνώριση της συμπαράστασης από τη Δημοτική Αρχή στον αγώνα τους

Στην αναγνώριση της έμπρακτης στήριξης και συμπαράστασης της Δημοτικής Αρχής στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και στο δύσκολο αγώνα που δίνουν σε αυτή την κρίσιμη για το εργασιακό μέλλον τους συγκυρία αναφέρεται η κοινή ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και του Σωματείου Οδηγών Δημοτικής Συγκοινωνίας. 

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται η ανάληψη πρωτοβουλίας από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για τη σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και την έκδοση ψηφίσματος στήριξης στον αγώνα των εργαζομένων. Παράλληλα αναγνωρίζεται και η έμπρακτη στήριξη της παράταξης «Κόντρα στον Καιρό» με την υπερψήφιση του ψηφίσματος.
«Για το ψήφισμα αυτό οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε αυτούς που παραμέρισαν τις κομματικές πεποιθήσεις και έβαλαν ως πρωτεύον το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.
Ταυτόχρονα όμως εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας, αλλά και την εύλογη απορία μας για τους λόγους που το συγκεκριμένο ψήφισμα δεν ψηφίστηκε από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, όταν σε όλους τους Δήμους του Λεκανοπεδίου, αντίστοιχα ψηφίσματα ψηφίστηκαν ομόφωνα…
Σε αυτή την κρίσιμη για το εργασιακό μας μέλλον συγκυρία οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου ζητούν όχι λόγια, αλλά την έμπρακτη στήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων της πόλης. Αυτοί που σήμερα μας στηρίζουν με πράξεις κι όχι με λόγια, να είναι βέβαιοι ότι μελλοντικά θα έχουν και τη δική μας στήριξη» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Επίσης όπως σημειώνεται οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι η ανοχή και κατανόηση των πολιτών του Δήμου Αμαρουσίου είναι μία έμπρακτη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα τους για την άδικη και εξοντωτική πολιτική που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση και την Τρόϊκα σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας.    

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ