Connect with us

Πολιτική

“Δεν αρκεί η συμπάθεια και η κατανόηση”

Published

on

Ερώτηση του Δημήτρη Τσεκούρα στο Δημοτικό

Συμβούλιο Ηρακλείου για τα “Ηπειρώτικα”

Ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την περιοχή “Ηπειρώτικα” υπέβαλε ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης με την παράταξη “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Δημήτρης Τσεκούρας, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Είχε προηγηθεί η περιοδεία  του επικεφαλής, κ. Νίκου Μπάμπαλου και στελεχών της παράταξης στην περιοχή όπου συζήτησαν με κατοίκους για προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  Συγκεκριμένα, βάσει ενημερωτικής ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη, ο κ.  Τσεκούρας αναφέρθηκε:  – στην έλλειψη συντήρησης, φύλαξης και ανυπαρξίας καθαριότητας του γηπέδου 5Χ5 στη συμβολή των οδών Καρυωτάκη & Ιωαννίνων,  – στην  τραγική κατάσταση της οδού Καρυωτάκη, δρόμος αμιγούς κατοικίας, διπλής κατεύθυνσης, ο οποίος δέχεται καθημερινά μεγάλα κυκλοφοριακά φορτία, λόγω παράκαμψης του φαναριού στις οδούς Πρασίνου Λόφου & Πλαπούτα. – στο ελλιπές οδοκαθάρισμα των δρόμων της περιοχής των Ηπειρώτικων και της κακής και βρώμικης κατάστασης των κάδων. – στην  κακή κατάσταση του αποχετευτικού αγωγού της  οδού Άρτας  – στην έλλειψη σηματοδότησης γύρω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο, Άρτας, Ζαγορίου κλπ που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κυκλοφοριακών προβλημάτων.  
Ταυτόχρονα ζήτησε από το Δήμαρχο άμεσα: –  Να πάρει μέτρα και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη συντήρηση, φύλαξη και καθαριότητα του γηπέδου 5Χ5 στη συμβολή των οδών Καρυωτάκη & Ιωαννίνων – . Να φέρει σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μονοδρόμηση της οδού Καρυωτάκη με κατεύθυνση από Πρασίνου Λόφου προς Ιωαννίνων, καθώς και να ασφαλτοστρωθεί. – Να προχωρήσει στο πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων και στον καθαρισμό των οδών. – Να εντάξει σε έργο την ανακατασκευή του αγωγού ακαθάρτων της οδού Άρτας. -. Να προχωρήσει στην κατάλληλη σήμανση γύρω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο. – Να πάρει τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης για την προστασία του χώρου του 2ου Λυκείου “Πιστεύουμε ότι δεν αρκεί πια η συμπάθεια και η κατανόηση. Χρειάζονται λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές” καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ