Πολιτική
“Δεν αρκεί η συμπάθεια και η κατανόηση”

Ερώτηση του Δημήτρη Τσεκούρα στο Δημοτικό
Συμβούλιο Ηρακλείου για τα “Ηπειρώτικα”
Ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την περιοχή “Ηπειρώτικα” υπέβαλε ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης με την παράταξη “Ηράκλειο-Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Δημήτρης Τσεκούρας, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Είχε προηγηθεί η περιοδεία του επικεφαλής, κ. Νίκου Μπάμπαλου και στελεχών της παράταξης στην περιοχή όπου συζήτησαν με κατοίκους για προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Συγκεκριμένα, βάσει ενημερωτικής ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη, ο κ. Τσεκούρας αναφέρθηκε: – στην έλλειψη συντήρησης, φύλαξης και ανυπαρξίας καθαριότητας του γηπέδου 5Χ5 στη συμβολή των οδών Καρυωτάκη & Ιωαννίνων, – στην τραγική κατάσταση της οδού Καρυωτάκη, δρόμος αμιγούς κατοικίας, διπλής κατεύθυνσης, ο οποίος δέχεται καθημερινά μεγάλα κυκλοφοριακά φορτία, λόγω παράκαμψης του φαναριού στις οδούς Πρασίνου Λόφου & Πλαπούτα. – στο ελλιπές οδοκαθάρισμα των δρόμων της περιοχής των Ηπειρώτικων και της κακής και βρώμικης κατάστασης των κάδων. – στην κακή κατάσταση του αποχετευτικού αγωγού της οδού Άρτας – στην έλλειψη σηματοδότησης γύρω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο, Άρτας, Ζαγορίου κλπ που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κυκλοφοριακών προβλημάτων.
Ταυτόχρονα ζήτησε από το Δήμαρχο άμεσα: – Να πάρει μέτρα και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη συντήρηση, φύλαξη και καθαριότητα του γηπέδου 5Χ5 στη συμβολή των οδών Καρυωτάκη & Ιωαννίνων – . Να φέρει σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μονοδρόμηση της οδού Καρυωτάκη με κατεύθυνση από Πρασίνου Λόφου προς Ιωαννίνων, καθώς και να ασφαλτοστρωθεί. – Να προχωρήσει στο πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων και στον καθαρισμό των οδών. – Να εντάξει σε έργο την ανακατασκευή του αγωγού ακαθάρτων της οδού Άρτας. -. Να προχωρήσει στην κατάλληλη σήμανση γύρω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο. – Να πάρει τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης για την προστασία του χώρου του 2ου Λυκείου “Πιστεύουμε ότι δεν αρκεί πια η συμπάθεια και η κατανόηση. Χρειάζονται λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές” καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ