Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

“Υπηρεσιακή” συνεδρίαση εν μέσω εορτών

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Αγ. Γεωργίου 40), την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 15.30. Από την ημερήσια διάταξη απουσιάζουν τα μείζονος σημασίας θέματα καθώς ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2012 θα τεθούν προς ψήφιση στις αρχές του νέου έτους.
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Επικαιροποίηση της 151/2004 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην «Τροποποίηση των όρων δόμησης του Ο.Τ. 485 της περιοχής του Δήμου Ν.Ιωνίας. 2. Αλλαγή θέσης Βιολογικής Αγοράς.
3. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 150/2011 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΒΡΕΦΟ, που αφορά στην: έγκριση της 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του οικ. Έτους 2011.
4. Επιχορήγηση σε Πολιτιστικούς  Συλλόγους και Σωματεία.
5. Καταβολή αμοιβής στην Δικηγόρο κ. Φωτεινή Αλεξανδρή για την παροχή γνωμοδότησης σχετικά με τη δυνατότητα εκτέλεσης και συμμόρφωσης με το διατακτικό της με αρ. 318/2011 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Νέας Ιωνίας, για την καταβολή του επιδόματος του άρθρου 14 Ν. 3016/2002 (επίδομα 176 ευρώ) σε εργαζόμενους του Δήμου.
6. Καταβολή αμοιβής στην Δικηγόρο κ. Φωτεινή Αλεξανδρή για την παροχή γνωμοδότησης σχετικά με τη δυνατότητα εκτέλεσης και συμμόρφωσης με το διατακτικό της με αρ. 426/2011 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Νέας Ιωνίας για την καταβολή του επιδόματος του άρθρου 14 Ν. 3016/2002 (επίδομα 176 ευρώ) σε εργαζόμενους του Δήμου.
7. Έγκριση 1ης παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης της μελέτης: Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας Δήμου Νέας Ιωνίας.
8. Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα Μελέτης: Μελέτη Αντιπλημμυρικής Προστασίας Δήμου Ν. Ιωνίας.
9. Έγκριση διακεκομμένου ωραρίου, καθιέρωση εργασίας σε βάρδιες και κατά τις νυχτερινές ώρες, εβδομαδιαία απασχόληση από Τρίτη μέχρι και Σάββατο καθιερωμένης ως μη εργάσιμης ημέρας της Δευτέρας και καθορισμός απασχόλησης τις Κυριακές και Αργίες, για μέρος του προσωπικού για τις Υπηρεσίες του Δήμου.
10. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.
11. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου με Σύμβαση Έργου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ