Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Προτάσεις για κυκλοφοριακές

αλλαγές στο Παλαιό Ηράκλειο

Με οχτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό  Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, στις 19:00, στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Στ. Καραγιώργη 2). Εξ αυρτών ξεχωρίζουν τα θέματα με τις προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Ηράκλειο,
Αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Tροποποίηση  Τεχνικού  Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων έτους 2012 για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ».

2. 1η  Αναμόρφωση προυπολογισμού οικ. έτους 2012 και τροποποίηση ετήσιου προγράμματος Δράσης για το έτος 2012 Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

3. Παράταση μίσθωσης στο οίκημα της οδού Ναυαρίνου και Βίτσι 6 του Δήμου μας ιδιοκτησίας Σπ. Ντάση για στέγαση αθλητικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

4. Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Προβελεγγίου 4.

5. Προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υποπεριοχή Α του Παλαιού Ηρακλείου (Λ. Πλαπούτα, Ηρακλείου, Αττικής Οδού, Κύμης).

6. Προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υποπεριοχή Β του Παλαιού Ηρακλείου (Λ.Πλαπούτα, Ηρακλείου, Αμαρουσίου, Κύμης).

7. Αποδοχή δωρεάς Ακινήτου.

8. Εγκριση παράτασης  της σύμβασης με την Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου  Α.Ε (ΔΕΠΑ  Α.Ε), για την προμήθεια φυσικού αερίου που αφορά την κίνηση απορριμματοφόρων κ.λ.π. οχημάτων του Δήμου.
                 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ