Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Μήνυμα ομοψυχίας από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου στους εργαζόμενους του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

“Είμαστε μέλη της ίδιας οικογένειας”

Τη συμβολή των εργαζομένων στην καλύτερη λειτουργία της πόλης και στην εξυπηρέτηση του πολίτη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους ζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων, με τη διαβεβαίωση ότι στην προσπάθειά τους θα έχουν την απόλυτη υποστήριξη και συμπαράσταση της Διοίκησης του Δήμου.

Στην κατάμεστη από εργαζόμενους αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλας Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Ζήκος, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καρλαύτης, Ευάγγελος Κάββαλος, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος Δημήτρης Καμπούκος, Νίκος Κάββαλος, Στέφανος Τσιπουράκης, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Παναγιώτης Σαγρής, Κων/νος Βλάχος, Μαίρη Καρανάσιου Αθανάσιος Φωτόπουλος και Δημήτρης Πολυχρονιάδης.              
Επίσης παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιχάλης Χρηστάκης  και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Μιχάλης Μπάρλας.
Η εκδήλωση άνοιξε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να προσφωνεί στο βήμα τον  χαρακτηρίζοντας σημαντική τη συμβολή του στο Δήμο Αμαρουσίου,πρωτίστως ως άνθρωπος που υπηρετεί τον άνθρωπο, αλλά και ως Δήμαρχος που υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι τα ζητήματα που τους αφορούν συζητούνται ελεύθερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί από την Πολιτεία όσα θέματα αφορούν στα εργασιακά δικαιώματά τους.      
Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην προχειρότητα με την οποία μεταφέρθηκαν αρμοδιότητες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, χωρίς όχι μόνο τους ανάλογους πόρους, αλλά αντίθετα με μεγάλες περικοπές στα έσοδα, παράλληλα με τη σοβαρή μείωση του ανθρώπινου δυναμικού.
Αναφερόμενος στα έργα που έχουν προγραμματισθεί για την πόλη τόνισε χαρακτηριστικά:«Δίνουμε μεγάλο αγώνα σε ένα κράτος που δεν λειτουργεί. Υπάρχει σειρά ώριμων μελετών που παραμένουν στα συρτάρια για έργα στο Δήμο Αμαρουσίου, ενώ από την πλευρά μας έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.»  
Όσον αφορά στη σχέση Διοίκησης και εργαζομένων ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «σε αυτή τη δύσκολη εποχή εμείς ως Δημοτική Αρχή στόχο έχουμε να δώσουμε σε εσάς ότι μπορούμε περισσότερο για να μπορέσετε να παράγεται το έργο που χρειάζεται ο πολίτης, υπογραμμίζοντας:«είμαστε μέλη της ίδιας οικογένειας, δυνατή ομάδα, δυνατά μέλη μιας μεγάλης οικογένειας.»        
Παράλληλα επανέλαβε τη διαβεβαίωση προς τους εργαζόμενους του Οργανισμού Εργασίας που δεν είναι πια κοντά μας ότι η Διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται κοντά τους στις δικαστικές διεκδικήσεις για την υπαγωγή τους στο προσωπικό του Δήμου με την ανάλογη νομική υποστήριξη.
Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς το Μαρούσι ίσως χρειασθεί να πρωτοστατήσει σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνική πρόνοια και την κοινωνική μέριμνα.     
«Καλώ όσους έχουν τη διάθεση και πάνω από όλα την καρδιά να έλθουν σε γίνουν ένας κρίκος που θα δυναμώσει μία απέραντη αλυσίδα ανθρωπιάς, ώστε όλοι μαζί να είμαστε «Όλοι για τον Έναν και Ένας για Όλους» στα δύσκολα χρόνια που θα περάσει η χώρας μας.»
Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα αφιερώνοντας το πρώτο κομμάτι στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου. Ακολούθως τα μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου που παρευρίσκοντο στην εκδήλωση   έδωσαν με τη σειρά τους τις θερμές ευχές τους προς τους εργαζόμενους.      

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ