Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Επιστολή του Δημάρχου στον Υπουργό Μεταφορών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζητείται σύνδεση για το αποκομμένο Πέραμα

O Δήμαρχος Περάματος, κ. Παντελής Ζουμπούλης με επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών, κ. Μάκη Βορίδη ζητάει να συνδεθεί η πόλη με τα δίκτυα του σιδηρόδρομου, του προαστιακού και του τραμ.
Το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου είναι το ακόλουθο:

“Κύριε Υπουργέ
Το Πέραμα συνδέεται με το υπόλοιπο Λεκανοπέδιο με ένα και μοναδικό δρόμο που ταυτόχρονα εξυπηρετεί την Σαλαμίνα, το Πολεμικό Ναυτικό και τον Εμπορικό Λιμένα Ν. Ικονίου.
Η πολιτεία έστω και καθυστερημένα ολοκληρώνει την σιδηροδρομική σύνδεση του Εμπορικού Λιμένα με το Θριάσειο για να μειωθεί η τεράστια φόρτιση του μοναδικού δρόμου μας από την κυκλοφορία των οχημάτων με τα containers.
Θεωρούμε απόλυτα δίκαιο το αίτημα μας για να έλθουν μέχρι το Πέραμα μέσω της εμπορικής γραμμής ο Προαστιακός και ο Σιδηρόδρομος Αθηνών-Θεσσαλονίκης δυο φορές την ημέρα.
Επίσης η επέκταση του επιφανειακού τραμ από το Ν. Φάληρο προς Πειραιά και Πέραμα είναι ένα έργο που πρέπει να επιταχυνθεί για να ανακουφίσει συγκοινωνιακά την πόλη μας.
Πιστεύουμε κύριε Υπουργέ ότι στο Πέραμα δεν κατοικούν πολίτες β΄ κατηγορίας.
Κατοικούν πολίτες εργαζόμενοι και σκληρά φορολογούμενοι και άνεργοι με υψηλά ποσοστά ανεργίας σε όλες τις κατηγορίες πληθυσμού,  όλοι αυτοί δικαιούνται ίση μεταχείριση στην ποιότητα  ζωής με όλες τις άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου.
Είμαστε βέβαιοι ότι συμμερίζεσθε τις διαπιστώσεις μας και θα αντιμετωπίσετε θετικά τα δίκαια αιτήματα μας”.      

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ