Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποδηλατόδρομοι και κυκλοφοριακά στο προσκήνιο

Άλλη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Αγίου Γεωργίου 40). Στην ημερήσια διάταξη ξεχωρίζουν τα θέματα που αφορούν το σχεδιασμό δικτύου ποδηλατοδρόμων και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, ενώ θα γίνει και συζήτηση για το επίδομα των 176 ευρώ έπειτα από αίτημα της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 14/2012 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίού με την επωνυμία: «Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν)» του Δήμου Ν. Ιωνίας Αττικής, που αφορά στην έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης,  έτους 2012.
2. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 15/2012 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίού με την επωνυμία: «Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν)» του Δήμου Ν. Ιωνίας Αττικής, που αφορά στην: ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων, οικ. έτους 2012.
3. Λήψη απόφασης για το σχεδιασμό δικτύου ποδηλατοδρόμων, στο Δήμο Ν. Ιωνίας.
4. Λήψη απόφασης για την έγκριση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ν. Ιωνίας (Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2011).
5. Ένταξη του Δήμου μας, στον πίνακα των φορέων που συμμετέχουν στην εφαρμογή του θεσμού της παροχής κοινωφελούς εργασίας.
6. Ανακήρυξη των μελών του κινήματος της Νάντης της Γαλλίας “Je suis grec aussi” σε επιτίμους Δημότες Νέας Ιωνίας.
7. Φιλοξενία Αντιπροσωπείας από το Λευκόνοικο της Κύπρου.
8. Εορτασμός Επετείου του Μπλόκου της Καλογρέζας και Εορτασμός Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί κατατεθείσης επιστολής της δημοτικής παράταξης, «Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας», σχετικά με την καταβολή στους εργαζόμενους του Δήμου, επιδόματος του άρθρου 14 του Ν. 3016/2002 (176 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ