Connect with us

Πολιτική

Τι απαντάει η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο αίτημα των εμπόρων

Published

on

“Δεν μπορούμε να παρέμβουμε στους διαγωνισμούς”

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτρη Κανταρέλη είχε πριν λίγες ημέρες η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κα Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη προκειμένου να ενημερωθεί για τη συνάντηση του Αντιδημάρχου με τους Εκπροσώπους των Συλλόγων Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Ο κ. Κανταρέλης ενημέρωσε τη Δήμαρχο ότι συμφωνήθηκε να υπάρξουν και άλλες συναντήσεις με τους εκπροσώπους της τοπικής αγοράς στην πόλη, προκειμένου να συμφωνηθεί ένα συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική αγορά, η Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο ότι απέστειλε έγγραφο προς τις υπηρεσίες του Δήμου, πέραν των υποχρεωτικών κανόνων δημοσίευσης που εφαρμόζονται, να αποστέλλουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τις προκηρύξεις των διαγωνισμών και των προμηθειών του Δήμου, στα στοιχεία επικοινωνίας των συλλόγων που αντιπροσωπεύουν την τοπική αγορά.

Δήλωση Δημάρχου
“Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των 2 Συλλόγων, εκφράστηκε το αίτημα να αναλαμβάνουν τους διαγωνισμούς οι τοπικοί επιχειρηματίες. Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς και δεν μπορούμε να παρέμβουμε στη διαδικασία υπέρ ή κατά κάποιου. Το διαγωνισμό θα κερδίσει ο επιχειρηματίας που θα κάνει τη χαμηλότερη προσφορά. Αυτό που μπορούμε όμως να προσφέρουμε στην τοπική αγορά είναι η καλύτερη ενημέρωσή των μελών της”.
 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ