Πολιτική
Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ ο Δημοτικός Σύμβουλος Μεταμόρφωσης, Δημήτρης Πεπαρίδης

“Η προδοσία έγινε οργή”
Tην παραίτησή του από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Β2 Αθήνας του ΠΑΣΟΚ αλλά και την πλήρη αποχώρησή του από το κόμμα γνωστοποιεί με επιστολή του προς τα αρμόδια κομματικά όργανα ο Δημοτικός Σύμβουλος Μεταμόρφωσης και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, κ. Δημήτρης Πεπαρίδης.
Η επιστολή του κ. Πεπαρίδη που απευθύνεται προς τη Νομαρχιακή και κοινοποιείται στον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και την Περιφερειακή Επιτροπή Αθήνας είναι η ακόλουθη:
“Εκατομμύρια άνθρωποι πιστέψαμε τα προηγούμενα χρόνια σε ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. πατριωτικό, εκφραστή των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, της σπουδάζουσας νεολαίας, των ανθρώπων του μόχθου. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αυτό δεν υπάρχει πια. Μεταλλάχθηκε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. των τραπεζών, του ΔΝΤ της τρόικα, του ΣΕΒ. Σεβόμενος την αξιοπρέπειά μου, την πολιτική μου διαδρομή και τις αξίες τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα δηλώνω την άρνησή μου να συμμετάσχω στις εσωκομματικές εκλογές – παρωδία που θα διεξαχθούν στις 18/3/2011, καθώς και την παραίτησή μου από μέλος και υπεύθυνος Οργανωτικού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Βόρειας Αθήνας αλλά και την πλήρη αποχώρησή μου από το κόμμα.
Στην ιδεολογία μας δεν υπάρχει χώρος για την συντετριμμένη κοινωνία που δημιουργούν από κοινού η ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της ΝΔ, με την εποπτεία ξένων. Η ανέχεια, η δυστυχία, η κατακρεούργηση μισθών και δικαιωμάτων δεν είναι σοσιαλιστική πολιτική, ούτε καν πολιτική έκτακτης ανάγκης. Είναι μια ξεκάθαρα ταξική πολιτική, με άλλοθι τη χρεωκοπία και με στόχο τα εκατομμύρια των εργαζομένων της πατρίδας μας.
Ο Αγώνας για μια δικαιότερη κοινωνία θα συνεχιστεί στους δρόμους μέσω των νέων λαϊκών κινημάτων που αναπόφευκτα δημιουργούνται. Είμαστε χιλιάδες εκείνοι που αισθανόμαστε προδομένοι από το κόμμα που μας εξέφραζε τα προηγούμενα χρόνια. Η προδοσία αυτή έχει γίνει οργή.
Τους χαρίζουμε τα σύμβολα, την σφραγίδα και τα δάνεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παίρνουμε τις αρχές της δικαιοσύνης, του σοσιαλισμού, του πατριωτισμού, της Δημοκρατίας και τους αφήνουμε ένα μεταλλαγμένο άδειο σακάκι. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ και θα βρει το δρόμο της”.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024