Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συνεργασία για να αποφεύγονται τα μπερδέματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη

με τον Διευθυντή της Αστυνομίας

Βορειοανατολικής Αττικής

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη με τον Διευθυντή Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Γεώργιο Ζαφειρόπουλο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Γεώργιο Ζαφειρόπουλο.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας  και της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε αφενός να μην υπάρχουν επικαλύψεις, αφετέρου να διεκπεραιώνονται το ταχύτερο δυνατόν οι υποθέσεις των πολιτών.
Ο κ. Μανιάτης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το θέμα των Ρομά, που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή του Νομισματοκοπείου Αθηνών και την εκτέλεση της Δικαστικής απόφασης ζητώντας πλήρη ενημέρωση.
Τόνισε ότι οι αποφάσεις της Πολιτείας πρέπει να εκτελούνται αλλά και η Πολιτεία οφείλει να παρεμβαίνει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα.
Ο κ. Μανιάτης ζήτησε τη συνεργασία της Αστυνομίας για την πάταξη του παραεμπορίου που πλήττει τις νομικά υφιστάμενες επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας από τη φοροδιαφυγή.   

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ