Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με την Πρόεδρο του Δικτύου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμμετοχή στο συνέδριο των

Εκλεγμένων Γυναικών στην Αυτοδιοίκηση 

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη, επισκέφτηκε στο γραφείο του η Πρόεδρος του Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών στην τοπική αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού «Η Αθηνά», κα Καίτη Δασκαλάκη, με σκοπό την οριστικοποίηση της ατζέντας της συμμετοχής του στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με θέμα: «Γυναίκες στην πολιτική: από την Εποχή της Πραξαγόρας στον Καιρό του Μνημονίου» που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 19-21 Οκτωβρίου.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας τους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συζήτησε για το χαρακτήρα της συμμετοχής του στο συνέδριο που θα έχει ως επίκεντρο την ανάδειξη των δράσεων του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και Προαγωγής της Υγείας και πώς το Δίκτυο μπορεί να συμβάλει στην προώθηση πολιτικών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και την κοινωνική πολιτική του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε επίπεδο σύστασης και λειτουργίας Ιατρείων Κοινωνικής Αποστολής σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, η Γραμματέας του Πανελλήνιου Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου, κα Ελένη Λέκκα – Καλατζάκη, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, κ. Μιχάλης Χρηστάκης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ