Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με το Σύλλογο Γονέων

Δημοσιεύθηκε

στις

Επί τάπητος τα προβλήματα

του 13ου Δημοτικού Σχολείου

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρη Καρλαύτη και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νικόλαου Παπαδάκου.     

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. κάθε επιτυχία στο έργο του και άκουσε τα ζητήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα του 13ου Δημοτικού Σχολείου για τα οποία ήδη έχει δρομολογηθεί η επίλυσή τους.
Ειδικότερα, στο θέμα που αφορά την αλλαγή του ασφαλτοτάπητα στο προαύλιο του σχολείου, η Δημοτική Αρχή έχει υποβάλει από τον περασμένο Ιούνιο το σχετικό αίτημα στον Ο.Σ.Κ. του οποίου είναι αρμοδιότητα και αναμένεται η έγκριση για την αντικατάστασή του, ενώ έχει δρομολογηθεί η τοποθέτηση προστατευτικών στους τέσσερις πυλώνες φωτισμού του γηπέδου.
Όσον αφορά την ασφαλή διάβαση των μαθητών, άμεσα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα προχωρήσει στην επαναχάραξη της διάβασης πεζών επί των οδών Ροδοδάφνης και Δ. Ψαρού, ενώ συστήθηκε σε συνεργασία με την Τροχαία Κηφισιάς, να ορισθεί το σημείο, για τη διάθεση σχολικού τροχονόμου.
Παράλληλα, έχει επιλεγεί ο εργολάβος και μετά τη διαδικασία υπογραφής της σύμβασης θα γίνει η ανακατασκευή των χώρων υγιεινής του σχολείου.
Επίσης στα μέσα Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η συντήρηση των κλιματιστικών στο σχολείο καθώς και σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της πόλης.
Ο Πρόεδρος κ. Μπούμης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του να λειτουργούν απρόσκοπτα οι σχολικές μονάδες της πόλης, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εκφράζοντας τη διάθεσή τους για συνέχιση της άριστης συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος κ. Σαββίδης, ο Γραμματέας κ. Χατζηαρσενίου και ο Ταμίας κ. Σπανός.    

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ