Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ο πρώην Αντιδήμαρχος αναλαμβάνει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανανέωση στο Προεδρείο

με Νίκο Παναγιώτου

Με νέο πρόσωπο στο τιμόνι του θα πορευτεί στο υπόλοιπο της τρέχουσας δημαρχιακής περιόδου το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς. Έπειτα από πρόταση του Δημάρχου της πόλης, κ. Νίκου Χιωτάκη, και τη συναινετική έγκριση με τις ψήφους του σώματος, ο πρώην Αντιδήμαρχος, κ. Νίκος Παναγιώτου, είναι αυτός που αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του Δ.Σ., στην θέση της κας Άννας Κορογιαννάκη (η οποία μάλλον παίρνει πορεία προς αντιδημαρχία).

 

Στις υπόλοιπες δύο θέσεις του προεδρείου, εξίσου συναινετικά, εξελέγησαν ο κ. Περικλής Καραγιαννάκης στην θέση του Αντιπροέδρου ως πρόταση της μείζονος μειοψηφίας και η κα Κατερίνα Μουστάκη από την ελάσσονα ως Γραμματέας. 

• Ν. Χιωτάκης: «Με ενότητα ό,τι πετύχαμε»
Στην σημασία της ενότητας και της σύνθεσης απόψεων αναφέρθηκε στο μήνυμά του ο κ. Χιωτάκης, τονίζοντας ότι όποιο έργο έγινε σε αυτά τα δύο χρόνια, οφείλεται στις προσπάθειες όλων: «Η  εργατικότητα, η συνέπεια λόγων με έργα, η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα στην άσκηση των αρμοδιοτήτων μας είναι οι προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε την πόλη που όλοι αξίζουμε. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τον επόμενο ενάμιση χρόνο της δημοτικής περιόδου παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί»», τόνισε ο κ. Χιωτάκης. 

• Οι εκλογές
Στην ψηφοφορία για Προεδρείο και Δημοτικές Επιτροπές έλαβαν μέρος 40 από τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους της Κηφισιάς. Ο κ. Νίκος Παναγιώτου έλαβε 34 θετικές ψήφους, ο κ. Περικλής Καραγιαννάκης έλαβε 37 ψήφους και η κα Κατερίνα Μουστάκη, 27 ψήφους. Αντίστοιχα, στις εκλογές για την Οικονομική Επιτροπή, τα τακτικά μέλη που εκλέχθηκαν είναι οι κ.κ.: Αγγελική Βαλασοπούλου, Αννα Κορογιαννάκη, Λίλα Παπαδημητρίου, Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, Λεωνίδας Ψυχόπαιδας, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Παναγιώτης Κανακάκης και Γεώργιος Σκορδίλης
Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι κ.κ.: Ανέστης Νικολέλης, Εμμανουήλ Μαρκεσίνης, Αντώνης Μπιτσάνης, Περικλής Καραγιαννάκης και Ιωάννης Κουνέλας.
Στην επιτροπή Ποιότητα Ζωής εκλέχθηκαν οι κ.κ.: Ευάγγελος Αυλήτης, Αντώνιος Βάρδας, Φώτιος Δημάκης, Εμμανουήλ Κουρμαδιάς, Μαρία Σελιάμη, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Βασίλης Βάρσος και Αικατερίνη Μουστάκη.
Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι κ.κ.: Βασίλης Ξυπολυτάς, Γεώργιος Παπαδόπουλος, Ηλιάνα Στεφανάκου, Σπυρίδων Μούρκος και Χαράλαμπος Φραγκιαδάκης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ