Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με Διοικητές της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

“Να παταχθεί το παρεμπόριο”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης είχε διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του, με τους Διοικητές της Αστυνομίας της Βορειοανατολικής Αττικής:

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου συναντήθηκε με τον Διοικητής της Γ΄ Υποδιεύθυνσης της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Αποστόλη Μπανιά και τους Διοικητές των τμημάτων που υπάγονται σε αυτή και  την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου με την Διοικητή της Α΄ Υποδιεύθυνσης της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ευαγγελία Λατσώνα και τους Διοικητές των τμημάτων που υπάγονται σε αυτή.
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας  του Βόρειου Τομέα Αθηνών και της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε αφενός να μην υπάρχουν επικαλύψεις, αφετέρου να διεκπεραιώνονται το ταχύτερο δυνατόν οι υποθέσεις των πολιτών.
Ο κ. Μανιάτης ζήτησε τη συνεργασία της Αστυνομίας για την πάταξη του παραεμπορίου που πλήττει τις νομικά υφιστάμενες επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας από τη φοροδιαφυγή.   

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ