Βριλησσίων
Διαβούλευση και σχέδιο για κάθε παρέμβαση

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Βριλησσίων, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή σύσκεψη με αντικείμενο τη σχεδιαζόμενη παρέμβαση στην πλατεία Ελευθερίας.
Παρόντες, ο Δήμαρχος Βριλησσίων, ο Αντιδήμαρχος και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, κ.κ. Γ. Χονδροματίδης και Τρ. Μαρτιγόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Φυκίρης και Γ. Τσούτσιας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κ. Αμανατίδης, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και κάτοικοι της περιοχής.
Η θέση της παράταξης της αντιπολίτευσης «Δράση για μία άλλη πόλη» εκφράστηκε από τον επικεφαλής της και δημοτικό σύμβουλο, κ. Γιάννη Τσούτσια, ο οποίος τόνισε, χαρακτηριστικά «Η θέση της «Δράσης» στο δημοτικό συμβούλιο δεν προσδιορίζεται «στενά» από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου, εν προκειμένω της πλατείας Ελευθερίας, «μήπως διασώσουμε τα αυτοκίνητα», αλλά από τους χειρισμούς που διαμεσολαβούν της επιλογής του. Μπορεί κανείς να πεζοδρομήσει τα πάντα, αρκεί αυτό να προέρχεται από διαβούλευση και να απηχεί σχεδιασμό!
Διότι, εκτός των άλλων, ο Δήμος πληρώνει…».
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ