Πεντέλης
«Ο κ. Στεργίου θα φύγει και δεν θα αφήσει κανένα χώρο στους επόμενους»

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, όπως αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, επικροτεί και στηρίζει την πραγματοποίηση νέων έργων στην πόλη προς όφελος των πολιτών.
Και συμπληρώνει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας:
«Αυτό όμως δε δίνει το δικαίωμα στον κ. Στεργίου να επαίρεται και να κομπορρημονεί κατά την προσφιλή του τακτική να καρπώνεται τα έργα άλλων παρουσιάζοντάς τα περίπου ως ιδιοκτησία του.
Ο Παιδικός Σταθμός επί της οδού Αλεξανδρουπόλεως στα Μελίσσια, είναι μια σημαντική υποδομή, που η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στήριξε απόλυτα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η χρηματοδότησή του έγινε από την Περιφέρεια Αττικής και πιστώνεται κυρίως στον τ. Περιφερειάρχη κ. Σγουρό ο οποίος κατάφερε να χρηματοδοτήσει όλους τους παιδικούς σταθμούς που κατατέθηκαν από τους Δήμους της Αττικής.
Το συγκεκριμένο έργο δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, αν οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Μελισσίων, δεν είχαν την πρόνοια να προβλέψουν την ανάγκη του χώρου και να τον διασφαλίσουν με την διαδικασία της ένταξης της περιοχής στο σχέδιο πόλης.
Αντίστοιχα, ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το 2ο Δημοτικό Πεντέλης στην περιοχή της Καλλιθέας, το οποίο υλοποιήθηκε με ΣΔΙΤ, όπως και άλλα 24 σχολεία στην Αττική. Το έργο αυτό δεν θα είχε γίνει, αν η προηγούμενη από τον κ. Στεργίου κοινοτική αρχή Πεντέλης δεν είχε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει το χώρο.
Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο κάθε Δήμος να έχει δικά του οικόπεδα, ώστε να μπορεί να δημιουργεί υποδομές και έργα για την πόλη.
Ο κ. Στεργίου λοιπόν το μόνο που ξέρει να κάνει είναι φιγούρα. Ο ίδιος βρήκε οικόπεδα από τους προκατόχους, αλλά δεν θα αφήσει απολύτως τίποτε στους επόμενους…»
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός2 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ