Περιστερίου
Ποια θέματα απασχόλησαν τη συνάντηση του ΥΠΕΣ με τους δημάρχους της Δυτικής Αθήνας
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2016/01/images_kouroublis4.jpg)
Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, παραβρέθηκε με τον Υφυπουργό Γιάννη Μπαλάφα, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, όπου τον υποδέχθηκε ο Ανδρέας Παχατουρίδης Δήμαρχος Περιστερίου και πρόεδρος του ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αττικής).
Όλοι οι Δήμαρχοι μέλη του ΑΣΔΑ οι οποίοι παραβρέθηκαν, μίλησαν για τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά σε ό,τι αφορά στην λειτουργία των Δήμων κυρίως οικονομικά, ενώ επίσης συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούσαν το Ποικίλο Όρος, το Πάρκο Τρίτση και τα αντιπλημμυρικά έργα.
Εν συνεχεία, ο κ. Κουρουμπλής διαβεβαίωσε τους Δημάρχους ότι θα έρθει σε επικοινωνία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, καθώς θα έρθει σε επαφή και για τα ΕΣΠΑ με τον αρμόδιο Υφυπουργό.
Παρόν ήταν οι Δήμαρχοι: Γιώργος Καπλάνης-Αγία Βαρβάρα, Δημήτρης Μπίρμπας – Αιγάλεω, Μιχάλης Σελέκος – Χαϊδάρι, Βαγγέλης Σίμος – Πετρούπολης, Νίκος Ζενέτος – Ιλίου, Νίκος Σαράντης – Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Χρήστος Παππούς – Φυλής καθώς Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας