Connect with us

Αγίας Βαρβάρας

Τι απαντά ο Γ. Πατούλης στον Γ. Μπουτάρη

Published

on

Ότι τιμά και σέβεται το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, αλλά διαφωνεί  μαζί του, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιάννης Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τις διαφωνίες του για τον όρο “μικρή Βουλή”, με τον οποίο χαρακτήρισε ο  κ. Μπουτάρης την ΚΕΔΕ. Τόνισε μάλιστα ότι το επίπεδο του διαλόγου που διεξάγεται στο ανώτερο όργανο της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, είναι πολύ υψηλό και απουσιάζουν οι ακραίες φωνές που παρατηρούνται στις συνεδριάσεις της Βουλής, ενώ οι απόψεις διατυπώνονται με αυτοδιοικητικά κριτήρια και όχι με κομματικά. Ο κ. Πατούλης παραδέχτηκε ότι κάποιες παρατάξεις  επιχείρησαν να υποβιβάσουν το επίπεδο κατά την ψήφιση των συμπερασμάτων του Συνεδρίου, όμως δεν τα κατάφεραν, και κάλεσε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να παρακολουθεί ο ίδιος τις συνεδριάσεις, για να διαπιστώσει την ποιότητα του διαλόγου.

 

Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.
Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ