Connect with us

Ηρακλείου Αττικής

Τι καταγγέλλει η ΑΚΕΠ για τη Διοίκηση Μπάμπαλου

Published

on

Για μικρότητα και εμπάθεια καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου Αττικής η δημοτική παράταξη της ΑΚΕΠ του πρώην Δημάρχου, κ. Παντελή Βλασσόπουλου.

Αιτία αποτελεί το γεγονός πως τοποθετήθηκε από το Δήμο ένα παγκάκι μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έστησε η παράταξη στην κεντρική πλατεία. Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΑΚΕΠ έχει ως εξής:
«Γιορτινές μέρες και είπαμε, ως δημοτικός συνδυασμός, να μεταδώσουμε τις ευχές μας με ένα χριστουγεννιάτικο δένδρο που τοποθετήσαμε στην πλατεία. Μάλιστα προσπαθήσαμε να αποφύγουμε το “κιτς” και την υπερπαραγωγή των χιλιάδων λαμπιονιών και κατασκευάσαμε ένα δένδρο απλό και διακριτικό ώστε να εναρμονίζεται με το περιβάλλον και να μην προκαλεί την αισθητική των συμπολιτών μας. Λίγες μέρες αφού το στήσαμε διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι ο Δήμος έστησε ακριβώς μπροστά στο δένδρο ένα παγκάκι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να το προσεγγίσει αλλά και να κρυφτούν κάποια από τα μηνύματα. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε απλώς επιβεβαιώνουν αυτά που διαβάζετε.
Προφανώς ο κ. Μπαμπαλος και οι περί αυτόν έκριναν ότι η τοποθέτηση του παγκακιού ήταν επείγουσα. Τα χρειαζόταν οι συμπολίτες μας για να “απολαμβάνουν” την πλατεία με θερμοκρασίες πέριξ του μηδενός. Εμείς πάλι προσπερνάμε τη μικρότητα και εμπάθεια, προχωράμε και ευχόμαστε σε όλους: Αίσιο και ευτυχές το 2016 Με Υγεία και Δύναμη.        

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ