Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Έναρξη με δωρεάν προβολή για τη Σινε Ανεμώνα

Δημοσιεύθηκε

στις


Για τρίτη συνεχόμενη θερινή περίοδο, ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Νέα Ανεμώνα” είναι συνεπής στο καλοκαιρινό ραντεβού του με τους κατοίκους της Μεταμόρφωσης, στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.
Σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 8.30 μμ ξεκινά η φετινή καλοκαιρινή περίοδος, με την προβολή της ταινίας “Το κορίτσι που εξαφανίστηκε”. Η προβολή για την έναρξη θα γίνει με ελεύθερη είσοδο.
Ο θερινός κινηματογράφος, που φιλοδοξεί και φέτος να προσφέρει ποιοτική θερινή ψυχαγωγία στο κοινό, θα προβάλει καθημερινά καλές ταινίες, όλη την περίοδο από την Παρασκευή 26/6/2015 έως και 6/9/2015. Ώρα προβολής θα είναι η 21.15.
Φέτος την ευθύνη λειτουργίας του Δημοτικού θερινού Κινηματογράφου, θα έχει η Κοινωφελής Επιχείρηση.
Ο Δήμος σταθμίζοντας την οικονομική συγκυρία, αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων σε 4 ευρώ για τους ενήλικες και σε 2 ευρώ για τα παιδιά. Η είσοδος των ανέργων θα είναι και φέτος δωρεάν.
Ο Δήμαρχος της πόλης Μιλτιάδης Καρπέτας σε μήνυμά του με αφορμή την έναρξη της φετινής περιόδου των προβολών του θερινού κινηματογράφου, εύχεται ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος να γίνει για μία ακόμα χρονιά σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας για την πόλη και μαζί με τις ευχές του για καλό και χαρούμενο καλοκαίρι, τους καλεί τους πολίτες της Μεταμόρφωσης να αγκαλιάσουν και φέτος με τη συμμετοχή τους στις προβολές, τη “Νέα Ανεμώνα” και να χαρούν τη μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία ποιοτικής ψυχαγωγίας, που προσφέρει ο θερινός κινηματογράφος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ