Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Βιβλιοθήκη Αγ. Παρασκευής: Πάνω από 400 συμμετοχές στον 1ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε η αρχική φάση του 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου 2020, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Οι διαγωνιζόμενοι που έλαβαν μέρος και στις 3 κατηγορίες (Διήγημα-Ποίηση-Παιδικό Παραμύθι) έφθασαν τον αριθμό-ρεκόρ, 419, ξεπερνώντας σημαντικά τον μέσο όρο συμμετοχών σε αντίστοιχος λογοτεχνικούς διαγωνισμούς που διεξάγονται ανά την επικράτεια από δημόσιους και ιδιωτικούς πολιτιστικούς φορείς κάθε έτος.

Η αξιολόγηση των έργων στις 3 κατηγορίες και η βαθμολόγησή τους θα γίνει από την πενταμελή Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού η οποία αποτελείται από καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς και ποιητές τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν μαζί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με την έναρξη της νέας χρονιάς από την επίσημη ιστοσελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής και οι βραβευθέντες θα ενημερωθούν προσωπικά με την αποστολή e-mail.

Τα βραβεία στους νικητές θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή, ανοικτή στο κοινό, η οποία θα φιλοξενηθεί στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής, το νέο έτος όταν καταστεί επιτρεπτό από τις υπάρχουσες υγειονομικές συνθήκες.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ