Connect with us

Πολιτισμός

“Καταχνιά” στο Πολιτιστικό Κέντρο

Published

on


Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής, παρουσίασαν το σπουδαίο έργο του Χρήστου Λεοντή και του Κώστα Βίρβου “Καταχνιά” στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού “Σπύρος Αποστόλου”.
Το έργο παρουσιάστηκε με τη συνοδεία πιάνου και συνόδεψε η τετράφωνη μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θανάση Θάνου και σε αφήγηση Λίνας Ταγκαλάκη.  Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους δημιουργούς του έργου Χρήστο Λεοντή και Κώστα Βίρβο.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Περικλής Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ κ. Νίκος Κασόλας, ο κ. Γιώργος Γκαβογιάννης, και ο δημοτικός σύμβουλος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Νίκος Σπυρόπουλος.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ