Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Ξεκίνησε η Ομάδα Θεατρικής Έκφρασης και Δημιουργίας στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Η  Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της Ομάδα Θεατρικής Έκφρασης και Δημιουργίας για Ενήλικες και νέους, η οποία θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα από 19:00 – 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου στον περισσό (Μακελαράκη και Σαλαμίνος). Στην εναρκτήρια συνάντηση στην οποία παρευρέθησαν περί τα 25 πρόσωπα, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος τόνισε:
«Η σημερινή ημέρα  για εμάς είναι σημείο αναφοράς. Από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε ο Σύλλογος μας, βασική επιλογή ήταν και εξακολουθεί να είναι η πολυαισθητηριακή έκφραση όσων μας εμπιστεύονται, η στοχευμένη δημιουργία, η προσφορά ευκαιριών πνευματικής ανάτασης στην πόλη μας και όχι μόνο, η προσωπική και συνάμα Συλλογική ενδυνάμωση,  η τόνωση της δυναμικής μας ως ομάδας. Γι αυτό και σας καλοσωρίζουμε τόσο εσάς, φίλες και φίλοι, όσο και την κα. Μάρθα Κοσκινά, διακεκριμένη Θεατρολόγο. Τα λόγια περιττεύουν. Περιμένουμε πολλά από εσάς και επειγόμαστε! Και γι αυτό γιατί έχει ανάγκη ο τόπος μας από την θεατρική τέχνη, μια τέχνη με μακρά ιστορία. Στο δρόμο αυτό προσφέρουμε πρώτα τον πεπερασμένο εαυτό μας, επιβεβαιώνοντας τα όσα εύστοχα είπε ο Ιπποκράτης Ars longa, vita brevis.!!! η τέχνη μακρά, ο βίος βραχύς.!!. »

Τέλος, οι εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους συνεχίζονται.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ