Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Πολύπλευρη εκδήλωση για τον Καβάφη

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξαιρετικά δημοφιλής αποδείχθηκε η μουσικοποιητική εκδήλωση για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Κ. Π. Καβάφη που πραγματοποίησε το τμήμα πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και ο Επιμορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλείου Αττικής.

Η εκδήλωση που περιλάμβανε εικόνες, λόγο, ποίηση, μουσική και χορωδιακό τραγούδι ενθουσίασε τα δεκάδες μέλη του συλλόγου που παρευρέθηκαν, τα μέλη του συλλόγου Αιγύπτιοτών, και τους εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου που την παρακολούθησαν. Μετά το τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε πλούσιος μπουφές.

Παρουσίες

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος Υποδομών & Ανάπτυξης Γιώργος Βλαντής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Φαρμάκης, η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαίρη Ζούνη που ως γραμματέας του Επιμορφωτικού συλλόγου είχε και την παρουσίαση της εκδήλωσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δημήτρης Μπούκης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πασχάλης Γονατάς, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Μαριάννα Ζούρου, η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας Βαρβάρα Τζιατζιά, ο επικεφαλής της παράταξης Όραμα για το Ηράκλειο Σταύρος Γεωργόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μαστοράκος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Οικονομίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γκίκας. Επιπλέον στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Μεσηνίων Δημήτρης Λυμπερόπουλος και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής και μέλος της Ένωσης Γονέων Ελισσάβετ Δελατόλα.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ