Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε θεατρικό τριήμερο στην Πεύκη

Δημοσιεύθηκε

στις


Τριήμερο με θέατρο για τους φίλους του ΠΕ.Α.Π. οι οποίοι απόλαυσαν ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πολυδιάστατα έργα του Σαίξπηρ καθώς και πλούσιο μουσικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.
Με τη συνεργασία όλων των δομών του ΠΕ.Α.Π., -τη θεατρική χορωδία, τα χορευτικά τμήματα-, η θεατρική ομάδα του ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης με έμπνευση και μεράκι παρουσίασε πρόσφατα «Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας». Μια ρομαντική κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που με οδηγό την ανεξάντλητη φαντασία του συγγραφέα, την εντυπωσιακή πλοκή του έργου, τη σκηνοθεσία και το ταλέντο των ηθοποιών, σε ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων, ανατροπών και «μαγικών παρεμβάσεων».
Επίσης η μουσική σκηνή: «Οι άθλ(ι)οι του Ηρακλή» υπό την αιγίδα του ΠΕ.Α.Π. παρουσίασε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, «Σαν παλιό Σινεμά», με τραγούδια από μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς, που διαχρονικά ακούγονται και τραγουδιούνται μέχρι σήμερα και μιλούν στην ψυχή μας.
Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη ευχαρίστησε το σκηνοθέτη του ΠΕ.Α.Π. Νικόλα Μίχα, το μουσικοσυνθέτη, αρχιμουσικό και μαέστρο της μουσικής σκηνής (χορωδία), Ηρακλή Τσουκλείδη και το χοροδιδάσκαλο Τάσο Λάσκαρη καθώς και όλους τους συντελεστές – μέλη της θεατρική ομάδας του ΠΕ.Α.Π. που με μεράκι, αγάπη και αφοσίωση στηρίζουν τη δημιουργία πολιτισμού μέσα από την πλουραλιστική προσπάθεια που κάνει το ΠΕ.Α.Π. και τη σύνθεση των πολιτιστικών δομών του, το τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Τις παραστάσεις τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ