Πολιτισμός
Συνεχίζεται από την Τρίτη 22 Αυγούστου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017
Ξεκινάει και πάλι το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 την ερχόμενη Τρίτη 22 Αυγούστου, επιφυλάσσοντας, μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου, 28 ακόμη Νύχτες Αλληλεγγύης για τους φίλους και τις φίλες της μεγάλης γιορτής του Χαλανδρίου.
Το δεύτερο μέρος του φεστιβάλ ανοίγει η μουσική παράσταση Καρνάκ: Το διαστημόπλοιο του σύγχρονου μάγου από τη μουσική ομάδα ΡΟΔΑ με έργα των Γκουρτζίεφ, ντε Χάρτμαν σε καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση Μαρίας Περετζή. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 22 και 23 Αυγούστου με κατ’ εξαίρεση ώρα έναρξης στις 9.00 μ.μ. – καθώς οι παραστάσεις του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου ξεκινούν κατά κανόνα στις 8.30 μ.μ. – και έχει εισιτήριο γιατί αποτελεί παραχώρηση του θεάτρου στην ομάδα παραγωγής.
Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που φιλοξενεί στο δεύτερο μέρος του το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 περιλαμβάνεται ένα τριήμερο μουσικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, το Our Festival 3 με παραστάσεις θεάτρου, μουσικής, χορού και μικτά θεάματα από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ τις Νύχτες Αλληλεγγύης θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.
Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν να μοιράζονται στις Νύχτες Αλληλεγγύης τα έργα της τέχνης και του πολιτισμού τηρώντας ενεργή στάση αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας που είναι πιο ευάλωτοι στην κρίση. Η ελεύθερη συνεισφορά τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές της πόλης και για τους πρόσφυγες αποτελεί πράξη ουσιαστικής συμπαράστασης σε όσους δοκιμάζονται πιο σκληρά αυτή την περίοδο.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας