Connect with us

Πολιτισμός

«Το χρώμα της βίας»

Published

on

Ο Όμιλος για την Unesco Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής στην προσπάθεια του για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες και βία κατά των γυναικών επιστρατεύει ένα σύνολο καταξιωμένων εικαστικών καλλιτεχνών και αποκαλύπτουν μαζί “Το χρώμα της βίας”.

Πρόκειται για μια έκθεση που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση σε θέματα ισότητας και βίας, σκιαγραφώντας με το δικό της τρόπο τα θύματα και τους θύτες. Τι χρώμα έχει η κακοποίηση; Ποια έκταση καταλαμβάνει; Μπορεί η βία να είναι πλέον ένα οδυνηρό μυστικό για όλους μας; Η έκθεση πραγματοποιείται ως μέρος ενός συνόλου ενεργειών της Unesco Αμαρουσίου στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης: «Δίκτυο προώθησης της ισότητας των φύλων και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας και των κοινωνικών στερεοτύπων».
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, και ώρα 18:00, στον Πολυχώρο Open C.A.S.E. στην Κηφισιά, Κηφισίας 303. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου. Ωράριο λειτουργίας για όλες τις ημέρες από τις 11:00 έως τις 20:30. Είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ