Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Χορευτική πανδαισία στο Δημαρχείο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις


Mε μεγάλη συμμετοχή χορευτών και κοινού πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιας η εκδήλωση Επιδείξεων Χορών με τους συμμετέχοντες στα Τμήματα Εκμάθησης Χορών του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας». Η εκδήλωση περιελάμβανε Ευρωπαϊκούς – Λάτιν και Οriental Χορούς.
Oι εκπαιδευτές των Τμημάτων Χορού του Νομικού Προσώπου κ.κ. Βασιλική Μουζή, Γιώργος Τραχανής  και Yuri Dimitrof επιμελήθηκαν χορογραφίες τις οποίες οι συμμετέχοντες στα Προγράμματα, εκτέλεσαν με μεγάλη επιτυχία.
Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε  ο Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης τονίζοντας την αξία του Χορού ως τρόπο Άσκησης και Ψυχαγωγίας και προσκάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να εγγραφούν στα Τμήματα Εκμάθησης Χορού του Ν.Π.Δ.Δ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος,  ο Πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Σταύρος Ζαπάντης, τα μέλη του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Στέλλα Κονιτοπούλου, Ρόζα Κουτσούκου και Αγγελική Βαλασοπούλου καθώς και ο Πρόεδρος του Πανερυθραϊκού κ. Γιώργος Ρηγούτσος.
Αναμνηστικά έπαθλα στους χορευτές απένειμαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού – Αθλητισμού και  ο Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Αθλητισμού του Νομικού Προσώπου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Χορογράφος κ. Έφη Κεραμάρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ