Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Η καλύτερη επένδυση για τον γονέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκδηλώσεις του Δήμου

Νέας Ιωνίας για το Παιδικό Βιβλίο

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, αφιέρωσε ένα διήμερο εκδηλώσεων με άξονα το βιβλίο, στο χώρο του Παναιτωλίου που γέμισε από μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

Τα παιδικά τμήματα ζωγραφικής με τη δασκάλα Μαριάνθη Κουμαριανού, στόλισαν την αίθουσα με ζωγραφιές εμπνευσμένες από παραμύθια που τους παρουσίασε η παιδαγωγός Γεωργία Αναστασοπούλου. Μέσα σ’ αυτό το υπέροχο σκηνικό, το Σάββατο 2 Απριλίου ο πολυβραβευμένος Ιωνιώτης συγγραφέας και εικονογράφος Νικόλας Ανδρικόπουλος, μας μύησε στο μαγικό κόσμο της εικονογράφησης, τη σημειολογία της και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ενισχύοντας το γραπτό λόγο.
Την Κυριακή 3 Απριλίου η Κα Γεωργία  Αναστασοπούλου με τη συμμετοχή των παιδιών δραματοποίησαν το παραμύθι της Φιλλιώς Νικολούδη  «το χαρούμενο λιβάδι».
Ο  πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας, κ. Ξενοφών Κυριακόπουλος, μεταξύ άλλων τόνισε:  «Η ανάγνωση βιβλίων είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορεί να κάνει ένας γονιός, αφού αυτό θα θέσει τα θεμέλια για μια συνολικότερη ανάπτυξη των νοητικών και συναισθηματικών ικανοτήτων του παιδιού». Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο  Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Μάκης Τσαούσης,  ο  Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., κ. Τάκης Κωστιδάκης  η σύζυγος του Δημάρχου Ν. Ιωνίας, κα Νίτσα Γκότση  και ο  γνωστός ζωγράφος, κ. Παρασκευάς Πασίρογλου (Πασιρό)

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ